Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani și-a prins iubitul în fapt. Ramona Manole tună și fulgeră: „Ce văd fetele astea la el?”

#Exclusiv Click!

Ramona de la Clejani (31 de ani), fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, trăiește o iubire intensă, de un an de zile, cu Ady Paris, căruia se pare că îi cam fug ochii și după alte domnișoare. Contactată de Click!, artista de muzică de petrecere ne-a mărturisit că, recent, atunci când partenerul său a adormit, i-a luat telefonul la verificat și a găsit mai multe discuții cu o domnișoară care îi cerea bani să își cumpere casă.

„Ce mă fac eu cu mândrele astea. Am găsit iar mesaje în telefonul lui Ady în care îi cerea una lui Paris bani să își cumpere casă. Am văzut că vorbește de ceva timp cu ea. Am găsit-o prin mesaje și am sunat-o să îi zic că eu sunt iubita lui iar ea atunci m-a blocat peste tot. Nu am parolele lui de la rețelele de socializare, el când vine de la cântare mă uit în telefonul lui. Atunci când doarme îi iau telefonul. Fac asta rar că nu am timp, dar și când o fac mă uit peste tot. I-am zis lu fata asta să stea liniștită că banii sunt la mine. Auzi, să îi cumpere casă! Ce văd fetele astea în el, un bancher? Unele chiar mă fac să râd că ele nu știu ce înseamnă viață de lăutar”, a declarat Ramona Manole pentru Click!

Discuții fără perdea

În urma acelor discuții pe care le-a văzut, Ramona a stat de vorbă cu partenerul său de viață pentru a afla tot ce se întâmplă:

„Am vorbit cu Ady despre acele mesaje cu acea fată și i-am zis dacă o iubește să meargă la ea. Nu îl ține nimeni cu forța lângă mine. Ele cred, după părerea mea, că dacă vor fi cu el o vor duce bine pe lângă el. Vai de steaua lor! Femei care trag de bărbați însurați. I-am verificat și transferul lui Ady și am văzut că i-a transferat 100 de lei. Nu știu când o să mai ajungă un astfel de gen de femeie să se descurce și singură”.

Click! spune

Ramona și acordeonistul Ady Paris nu se află la prima discuție de acest gen. Chiar dacă în toamna aceasta, la finalul lunii octombrie au planificat că se vor căsători, se pare că artistului îi mai fug ochii după câte o domnișoară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net