Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani se topește pe picioare! Ce se întâmplă cu Ramona Manole înainte de nuntă: „Intru în depresie”

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, arată spectaculos. Stresul, programul încărcat dar și atenția la alimentație au ajutat-o să slăbească într-un timp record 18 kilograme. Practic, s-a topit pe picioare înainte de nuntă!

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani / Sursă foto: Click!
Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani / Sursă foto: Click!

Ramona Manole: „Când mă văd grasă, intru în depresie!”

Perioada încărcată de spectacole, dar și pregătirile intense pentru nuntă se pare că au făcut-o pe Ramona Manole să se agite și mai mult, mai ales că în luna octombrie a acestui an, bruneta urmează să se mărite cu alesul inimii sale, Ady Paris, după un an de iubire buclucașă. Asta pentru că cei doi s-au despărțit de mai multe ori și și-au acordat șanse tot de atâtea ori. „Am slăbit foste mult în două luni. Nici mie nu îmi vine să cred. Aveam 80 de kilograme și acum am ajuns la 62 de kilograme. Când am fost recent pentru proba la rochia de mireasă, îmi era foarte largă. Și stresul este la mijloc, este adevărat, dar eu când mă văd grasă, intru în depresie”, ne-a spus Ramona Manole.

Tânjește după iubire

Ramona Manole are o ambiție de fier, dar și o poveste în spate care ar putea scrie un scenariu de film. Cântăreața de muzică de petrecere este fiica lui Ioniță de la Clejani, unul dintre cei mai mari artiști și acordeoniști din țară. Însă, în ciuda acestui lucru, Ioniță nu îi acordă iubirea părintească de care are nevoie un copil, fapt pentru care Ramona suferă enorm. Însă, pe lista de invitați la nunta sa cu Ady Paris și-l dorește foarte mult pe tatăl său să îi fie alături și să se bucure împreună.

De spus este și faptul cu Ramona își dorește foarte mult să ducă tradiția familiei mai departe, mai ales că viitorul sau soț, Ady Paris, este acordeonist, la fel ca și tatăl ei celebru.

Click! spune

Pentru că nu a avut noroc în dragoste, Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a rămas să își crească singură cele trei fete. Ajunsă la sapă de lemn, bruneta a fost surprinsă și fotografiată în urmă cu câțiva ani pe străzile Londrei cum cânta la acordeon pentru a câștiga un bănuț să își poată întreține cele trei minunății de fete.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net