Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, probleme înainte de nuntă! Ce a pățit Ramona Manole: „De-asta nu au soartă”

#Exclusiv Click!

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, Ramona Manole (32 de ani) se pare că are dușmani în viață! Artista de muzică de petrecere a declarat pentru Click! că de când a anunțat public faptul că în această vară urmează să se mărite cu acordeonistul Ady Paris, fostele sale iubite o caută să îi arate poze deocheate cu bărbatul cu care ea vrea să își întemeieze o familie.

„De asta nu au soartă”

Ramona Manole și Ady Paris se pare că nu sunt lăsați în pace să își trăiască povestea de iubire în liniște. După ce bruneta a anunțat public faptul că urmează să se mărite în luna august a acestui an cu un coleg de breaslă, multe persoane încearcă să bage ceartă în povestea lor de iubire. 

Contactată de Click!, Ramona Manole ne-a spus mai exact despre ce este vorba:

„Cum am ieșit în public să zic că sunt fericită cu Ady și urmăm să ne căsătorim au început pentru noi doi și unele obstacole. Au răbufnit recent fostele mândre ale viitorului soț. Am primit până acum, într-un timp foarte scurt, fel și fel de mesaje cu imagini interzise minorilor cu bărbatul meu alături de ele. Așa ceva nu am mai văzut până acum! Ce rele sunt unele femei. Niciodată nu o să fie fericite. Încearcă să îmi arate tot ce este mai rău din Ady să îmi strice mie liniștea sufletească. De asta nu au nici soartă!”.

Iubire cu năbădăi

Ramona și Ady Paris au trecut prin momente dificile. Asta pentru că cei doi au fost despărțiti pentru câteva săptămâni iar recent se pare că s-au împăcat și au gânduri serioase să își întemeieze o familie frumoasă în această vară. Având în vedere că această despărțire scurtă i-a ajutat pe amândoi să înțeleagă că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Am stabilit totul deja cu nașii și cu soțul meu. Am așteptat să câștig custodia fetelor să scap de acel divorț toxic. Nașii de cununie vor fi George Talent și soția lui. Soțul meu cântă de 11 ani cu el și așa a decis el și așa vom face. O să îl invit și pe tata (Ioniță de la Clejani- n.r) la nuntă să se bucure că mi-am luat acordeonist ca el să poată să duca steagul mai departe. Nu o să îi trimit invitație ca la nuntași, ci o să fie plătit să cânte. Nu vreau să vină Viorica la nunta mea, îmi doresc să vina doar tata singur. Este singura mea dorință să vina să cânte și știu că soțul meu o să mă ajute”, ne spunea Ramona Manole recent.

Click! spune

Ramona a avut până acum o viață greu încercată. Aceasta a fost surprinsă pe străzile din Anglia, în urmă cu câțiva ani, cântând la acordeon pentru a strânge bani să își crească cele trei fetițe de care are grijă singură.

De asemenea, artista nu s-a bucurat nici de iubirea și căldura sufletească din partea tatălui său, Ioniță de la Clejani, pe care îl așteaptă la nuntă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net