Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, probleme de sănătate: „Îmi curge sânge și puroi!”

#Exclusiv Click!

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, Ramona Manole (32 de ani), trece printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere medical! Artista are dureri îngrozitoare, de un an de zile, de când și-a pus silicoane. Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit că de o lună de zile nu mai poate de durerea sânilor, ba mai mult dintr-o zonă a sânului drept a început să curgă sânge și puroi lucru care o sperie la culme.

Ramona Manole își dorește să fie o femeie arătoasă! Așa că s-a împrietenit și cu bisturiul medicului estetician iar anul trecut și-a luat inima în dinți, a strâns bănuții necesari și a fost la o clinică din Turcia să își pună silicoane. Însă, se pare că în prezent cântăreața se confruntă cu unele probleme medicale destul de grave.

„Am aproape o lună de când mă dor sânii îngrozitor. Am stat fără bustieră, în ultima perioadă, că m-am plictisit de ea. Nu știu dacă este normal ca după un an să mai porți acea bustieră…părerea mea. De la nimic am ajuns în halul ăsta! Trebuie să merg cât mai repede în Turcia, la spital, să văd ce este mai exact acolo. Când m-am uitat recent la sânul drept am văzut că era ceva, ca un coș, care stătea să plesnească, și l-am atins și a început initial să curgă sânge după care curgea puroi.

Nu pot dormi noaptea decât pe față, în sus, iar pe zi ce trece durerea este din ce în ce mai mare. În momentul când dau bustiera jos, de la sâni, mă doare îngrozitor, încât nu mai pot rezista de durere. De o lună mă doare foarte tare, iar de o săptămână sângerează în continuu, pun pansament în acea zonă, să nu îmi pătez toate lucrurile ( hainele – n.r) atunci când trebuie să ies. Dar nu înțeleg de ce pentru că eu nu am făcut niciun efort fizic, absolut nimic. Aș face orice să scap de durere. Dacă este nevoie o să îmi scot silicoanele, dacă nu se oprește sângerarea”, a declarat Ramona Manole pentru Click!

Artista, decizie radicală

Ramona ne-a mai dezvăluit că a luat deja legătura cu doctorul care i-a pus implantul mamar și urmează ca în perioada următoare să meargă la un control:

„Urmează să merg în Turcia, în perioada următoare. Am sunat deja la spital, am vorbit cu medicii de acolo iar ei mi-au zis să stau liniștită că se rezolvă. Eu m-am și spălat în acea zonă, unde curgea sânge, și imediat a început să îmi curgă puroi. Le-am arătat o fotografie doctorilor de acolo și mi-au zis să nu mă mai spăl că afectează și mai tare apa problema mea”.

Click! spune

Ramona Manole a intrat în atenția publicului după ce s-a aflat că este fiica celebrului Ioniță de la Clejani. Cei doi nu au relație normală: tată – fiică, iar Ramona tânjește enorm de mult după momentele de afecțiune și cuvintele de dojană ale părintelui său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net