Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, acuzații șocante la adresa Vioricăi! Și-a luat bătaie soră cu moartea: „A plătit pe cineva să-mi facă rău”

#Exclusiv Click!

Ramona Manole (31 de ani), fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, „amenințată” de mama sa vitregă, Viorica de la Clejani? Contactată de Click!, bruneta ne-a mărturisit că acum o săptămână a fost lovită cu o bâtă de către un necunoscut, în unele zone ale corpului, în timp ce ieșea de la o nuntă iar persoana pe care o suspectează de faptul că ar fi pus pe cineva să îi facă rău este nimeni alta decât femeia cu care tatăl său, Ioniță de la Clejani, și-a refăcut viața în urmă cu mulți ani.

Artista de muzică de petrecere lansează acuzații dure la adresa Vioricăi de la Clejani! Cântăreața spune că celebra artistă ar fi pus pe cineva să îi facă rău.

Acuzații dure la adresa Vioricăi de la Clejani: „A plătit pe cineva să-mi facă rău”

„Acum o săptămână am fost lovită la mână și la cap de cineva după ce am ieșit de la o nuntă, unde am avut cântare. Asta s-a întâmplat în jurul orei 3, 4 dimineața. Sunt sigură 100% că Viorica a plătit pe cineva să-mi facă rău pentru că sunt sunată cu număr privat, în ultimul timp, de diferite persoane care îmi zic să dau jos pozele cu tata de pe pagina de Facebook. Plus că am primit acasă înștiințare de la avocat că nu am voie să pun poze cu el și să scriu numele lui pe Facebook. Este mâna ei, a Vioricăi, dar lucrurile nu vor rămâne așa.

Atunci am fost urmărită când am vrut să plec de la cântare. M-a urmărit în acele momente iar la ieșire m-a lovit cu o bâtă la cap și în mână. Eu nu am dușmani pe nimeni și nu cred că cineva mi-ar face rău gratuit. Bine că nu am pățit mai rău în acea seară”, a declarat Ramona Manole pentru Click!

Ramona Manole se mărită

Bruneta ne mărturisea recent că vara aceasta ea și partenerul său de viață, acordeonistul Ady Paris și-au propus să se căsătorească. Așa că își dorește să îl aducă la nunta lor pe tatăl său celebru, Ioniță de la Clejani, fără știrea sa.

Ramona a avut o copilărie grea. În urmă cu câțina ani aceasta a fost surprinsă pe străzile Londrei cum cânta la acordeon pentru a câștiga un bănuț cinstit. Însă, norocul a fost de partea sa iar bruneta a revenit în România și acum are cântări pe la nunți și petreceri atât în țară cât și în străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net