Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, la un pas să se despartă de logodnic: „M-am uitat în telefonul lui”. Ce mesaje tulburătoare a descoperit

#Exclusiv Click!

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, trăiește o frumoasă poveste de iubire, de un an de zile, cu acordeonistul Ady Paris. Cei doi aveau planuri serioase de viitor, împreună, în urmă cu câteva luni, însă prietenii instrumentistului, cât și familia acestuia, se pare că i-ar vrea pe cei doi separați.

Ramona Manole cu un ochi plânge și cu unul râde. Artista de muzică de petrece ne-a declarat că planurile cu privire la nunta lor, din această vară, sunt pe punctul de a se nărui.

„Aseară i-am luat telefonul lui Ady și m-am uitat în telefonul lui, mai exact prin mesaje, și erau diverse mesaje pe care eu le-am citit și am văzut că a pus la cale cu alte persoane să ne despărțim. El la toate întrebările din acele sms-uri răspundea cu <da, mai este puțin și așa voi face>. Adică el s-a referit că mai este de puțin de cântat, până se termină nunțile, și o să pună stop relației.

El este foarte influențat de apropiați, de familie…până chiar și de colegi. Îi spun că mai bine este să stea singur că este mult mai ok pentru el. Nu prea am vrut să vorbesc până acum despre asta, nu am vrut să fac circ, am lăsat ca timpul să rezolve totul. Pe 7 august facem un an de când suntem împreună și ei încă îl vor singur după atâta timp. Nu înțeleg de ce sunt așa și ce au cu relația noastră. Eu nu îi mai zic nimic. Să facă ce vrea! Este prea multă bătaie de cap. El o să decidă ce vrea să facă cu noi, dacă ne căsătorim sau nu”, a declarat, Ramona Manole, pentru Click!

Reguli în iubire

Pentru a avea un trai liniștit unul lângă celălalt, Ramona și Ady, au vorbit între patru ochi și și-au spus ofurile:

„Ne-am pus unul altuia condiții, Ady vrea ca eu să mă opresc de tot ceea ce înseamnă cântat, ceea ce nu voi accepta niciodată, iar eu i-am zis să termine cu orice anturaj cu toți prietenii lui, să aleagă între ei sau relația noastră de iubire”, a mai spus aceasta.

Click! spune

Ramona Manole a avut o copilărie tare grea. Lipsa banilor și a bunurilor materiale au determinat-o pe brunetă, în urmă cu câțiva ani, să meargă pe străzile din Anglia să cânte la acordeon, pentru a strânge un ban cinstit, mai ales că ea își crește singură cele trei fetițe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net