Fiica lui Ioniță de la Clejani s-a tunat înainte de nuntă. Cum arată acum Ramona Manole: „Am simțit nevoia”

#Exclusiv Click!

Ramona Manole (31 de ani), fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a intrat în „reparație” capitală! Bruneta a fost zilele trecute la medicul estetician unde și-a făcut mici îmbunătățiri non-invazive la nivelul feței, mai ales că luna aceasta se mărită cu alesul inimii, acordeonistul Ady Paris.

„În timpul sezonului de evenimente am decis să-mi fac o pușculiță cu economii cu dorința să îmi schimb dormitorul. Între timp am schimbat planul pentru că ceva se întâmpla cu mine și nu știam ce. În ultima perioadă m-am focusat pe muncă, pe familie să fie toată lumea bine și aproape că mă pierdusem pe mine. Așa că am decis să fiu mai atentă cu mine pentru că eu sunt rolul principal.

Așa că am simțit nevoia să-mi fac procedurile astea cât se poate de natural, să nu mai văd riduri pe fața mea. A fost decizia mea și sper să nu fiu aspru judecată pentru că fiecare femeie trebuie să facă ce simte. De data asta mi-am mărit buzele, mi-am pus botox în zona ridurilor și urmează o blefaroplastie luna viitoare. Toate intervențiile non-invazive pe care le-am făcut acum m-au costat 3.500 de lei și urmează intervenția de blefaroplastie care mă ajunge undeva la 1.000 de euro”, a declarat Ramona Manole pentru Click!

Nuntă dorită

Ramona Manole a ales să își unească destinul cu Ady Paris după ce relația lor a fost încercată greu de soartă, totul din cauza unor domnițe care își doreau să se afișeze la brațul bărbatului cu care cântăreața de muzică de petrecere se iubea. Pentru că dragostea lor a fost una puternică au ales într-un final să își ducă relația la un alt nivel și anume să își unească și destinele în fața lui Dumnezeu.

Click! spune

Ramona a avut o copilărie grea. În urmă cu câțiva ani aceasta a fost surprinsă pe străzile Londrei cum cânta la acordeon pentru a câștiga un bănuț cinstit. Însă, norocul a fost de partea sa iar bruneta a revenit în România și acum are cântări pe la nunți și petreceri atât în țară cât și în străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net