Ramona de la Clejani, sărbători în lacrimi! Uite ce se întâmplă cu artista

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, Ramona Manole (31 de ani), trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Artista de muzică de petrecere are cele trei fete lângă ea: Ana (16 ani), Alina (14 ani) și Maya (9 ani) și bărbatul cu care se iubește de mai bine de un an, acordeonistul Ady Paris.

Luna decembrie este cea mai frumoasă lună din an! Zilele de Crăciun sunt acele zile când cei dragi se strâng la aceeași masă și povestesc ce au mai făcut în anul care urmează să se încheie și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Contactată de Click!, Ramona Manole ne-a mărturisit foarte emoționată că a împodobit bradul cu fetele și partenerul său de viață și au trăit împreună momente unice.

„Este primul an în care eu am avut brad și mai mult de atât liniște alături de familia mea (copii și iubit –n.r). Au mai fost ani, în trecut, în care am împodobit bradul, dar niciodată nu a fost ca acum. Întotdeauna am avut copiii împrăștiați când la mine când la tatăl lor.

Au fost zile, în preajma Sărbătorilor, pe care eu le petreceam doar pe drum în mașină, în drum spre concerte. Însă, Dumnezeu a așezat totul iar după mulți ani de așteptare am copiii la mine. Când am împodobit bradul au curs lacrimi pe obrazul meu de fericire pentru că l-am avut alături de Paris și fetele mele”, a declarat Ramona Manole pentru Click!

Iubire pătimașă

Artista se iubește de mai bine de un an cu acordeonistul Ady Paris. Cei doi au trecut și prin momente mai dificile din cauza mai multor domnițe care se pare că voiau iubirea artistului, însă fără prea mari șanse, deoarece fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a ocupat și ocupă locul întâi în inima lui Ady Paris.

„Mă simt cea mai fericită atunci când iert pe cineva. M-am împăcat cu Ady Paris pentru că nu am reușit să trec peste iubirea pe care o am pentru el. Nu pot să îl uit deloc! Cu toată puterea, încrederea, iubirea și răbdarea mea am reușit să-l schimb. Un bărbat ca Paris are nevoie, lângă el, de o femeie iubitoare și cuminte”, ne spunea Ramona Manole pentru Click! după un moment de cumpănă din relația lor.

Click! spune

Artista a avut parte de o viață chinuită. A fost tot timpul renegată de Ioniță de la Clejani, tatăl ei biologic. Înainte de a se lansa în muzică, pentru a-și câștiga existența, dar și pentru a-și putea crește cele trei fetițe, Ramona Manole a fost nevoită să cânte la acordeon pe străzile Angliei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net