Victor Slav își ia în serios rolul de tată! Ce a făcut vedeta, după ce Bianca Drăgușanu l-a acuzat că nu se implică suficient în creșterea fiicei lor, Sofia

Victor Slav, unul dintre cei mai cunoscut bărbați din showbiz, a decis să își asume până la capăt rolul de tată și să petreacă timp cu fiica sa, Sofia. Micuța a rezultat în urma mariajului cu Bianca Drăganușanu. 

Sofia și Victor Slav / foto: Social media
Sofia și Victor Slav / foto: Social media

În trecut, blondina a afirmat despre tatăl fiicei sale faptul că nu se implică mai mult decât ar trebui în viața micuței. Acum, Victor Slav a postat pe Instagram mai multe imagini cu Sofia. 

Victor Slav și-a luat fetița și au mers în parc

În trecut, în cadrul unui podcast, Bianca Drăgușanu a vorbit succint despre relația pe care Victor Slav o are cu fiica lor. Modelul a lăsat de înțeles faptul că fostul soț nu se implică suficient în creșterea Sofiei, menționând că este „mai mult influencer decât tată”.

„Povestea de dragoste a vieții mele nu am trăit-o încă. Cred că nu am trăit nunta visurilor mele. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta chiar îmi e ciudă. E mai mult influencer decât tată. Cred că o să am și familia pe care eu mi-o doresc”, a mărturisit Bianca Drăgușanu,

Recent, bărbatul a decis să meargă cu Sofia în parc pentru a desfășura activități în aer liber. Pe Instagram, în secțiunea InstaStory, Victor Slav a postat filmulețe cu Sofia. 

Imaginea postată de Victor Slav / foto: Instagram
Imaginea postată de Victor Slav / foto: Instagram

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul intern românesc. Deși s-au căsătorit și au adus pe lume un copil, cei doi au decis să plece pe drumuri separate. 

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net