E trăsnet! Ce bine arată iubita lui Victor Slav. La 37 de ani, Selina are dimensiunile unui manechin. „Am mâncat tone de cartofi prăjiți la viața mea”

Frumosul atrage frumos! Victor Slav ar putea fi unul dintre bărbații invidiați din spațiul public. Are cu ce se mândri, iubita lui cu care are o relație de aproape trei ani e frumoasă foc și se mențină în formă fără să depună un efort prea mare. Selina ne-a spus cum reușește să aibă aceeași greutate din liceu, 53 de kg, și dimensiuni de manechin: 88-59-89!

Selina, iubita lui Victor Slav. Foto: arhiva personală.
Selina, iubita lui Victor Slav. Foto: arhiva personală.

Discreți cu relația lor, iată că ușor-ușor Victor Slav s-a afișat în public cu frumoasa lui iubită. Nu de alta, dar era și păcat să țină ascunsă o asemenea femeie. Se iubesc de 3 ani, locuiesc împreună și nu se gândesc la oficierea relației lor în viitorul apropiat, deși este una destul de solidă și consolidată pe temelii zdravene. Testul rezistenței l-au dat odată cu participarea la celebrul show de televiziune “Asia Express”, care urmează să fie difuzat pe micile ecrane din toamnă. Expuși la stres și situații imposibile din toate punctele de vedere, Victor și Selina au trecut peste toate și s-au întors acasă și mai sudați. Selina are 37 de ani și arată trăznet deși nu face foarte mari eforturi pentru asta. 

„Înainte eram mare fan cartofi prăjiți și nu exagerez când spun că mâncam zilnic"

Selina și Victor Slav. Foto: arhiva.
Selina și Victor Slav. Foto: arhiva.

În copilărie am făcut 5 ani de dansuri sportive. A fost pasiunea mea, dar nu am mai continuat pentru că părinții aveau un salariu normal pe-atunci și nu și-au mai permis să mă trimită la cursuri. Țin minte că trebuia să merg la un concurs, iar rochia avea un preț de închiriere de 800 de dolari. Pasiunea mea a <murit> pe când aveam 16 ani”, ne-a povestit în exclusivitate, Selina, iubita lui Victor Slav. Are 53 de kilograme și un corp de manechin.

Culmea! Fără prea mari eforturi. A mâncat tone de cartofi prăjiți, dar de un an, influențată de rutina iubitului ei, și-a schimbat obiceiurile nesănătoase. Am intrat în sala de fitness pe la vârsta de 24 de ani, dar nu am mers constant. Ce-i drept, mă ajută foarte mult gena. Cam de un an fac constant, de 4 ori pe săptămână fac câte o oră de antrenamente. Nu mi-a plăcut să merg niciodată în sălile de fitness, nu am simțit niciodată conexiune cu sala, aparatele. Pe youtube am găsit niște antrenamente foarte interesante. Evident, alimentația face totul. Eu am 53 de kilograme, 1,72 m înălțime, dar nu vreau să slăbesc, ci doar să mă tonifiez. Înainte eram mare fan cartofi prăjiți și nu exagerez când spun că mâncam zilnic. Prăjituri, patiserie, prăjeli multe, carne. Nu mă îngrășasem, ba pot să spun că eram mai bine ca acum”, ne-a mai spus Selina, râzând. De când l-a întâlnit pe Victor, automat s-a schimbat și alimentația.

Ce a eliminat din dieta ei Selina

Selina și Victor Slav. Foto: arhiva personală.
Selina și Victor Slav. Foto: arhiva personală.

„Victor a fost un cârlig pentru mine. El îmi trimitea pe instagram filmulețe cu chestii dovedite științific că fac rău corpului. Urmărim  tot felul de oameni care vorbesc despre alimentație corectă și încercăm să mâncăm cât mai sănătos. Am eliminat pâinea, zahărul, iar atunci când mergem la cumpărături stăm foarte mult să citim etichetele produselor”.

Iată ce mănâncă într-o zi Selina:

Prima masă e la ora 11-12. Mănânc ouă fierte, poșate sau omletă. Un avocado și legume. Pâine de secară cu unt și castraveți sau ardei. Ultima masă este la ora 17.00 și îmi fac vită sau pește, cu legume și o salată. Dacă am poftă de gustare,  îmi pun niște nuci sau migdale. Pentru corp folosesc o cremă de hidratare, iar pentru față curățare și hidratare cu Vitamina C, apoi folosesc SPF. Seara folosesc un ser cu niacinamidă, crema cu retinol și o cremă hidratantă. Exfoliere de 2 ori pe săptămână cu bicarbonat”, ne-a dezvăluit iubita lui Victor Slav.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
image
actualitate.net
image
actualitate.net