Gabriela Cristea, extrem de nervoasă pe urmăritorii ei de pe Facebook. Ce a supărat-o pe soția lui Tavi Clonda: „Cum puteți să aveți așa o minte creață”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea, cunoscută prezentatoare de televiziune, a avut o reacție vehementă pe rețelele sociale, după ce a primit o serie de comentarii critice și răutăcioase din partea unor urmăritori. Vedeta, care de obicei nu răspunde la astfel de provocări, nu s-a mai putut abține și a decis să le pună la punct pe persoanele care au lansat critici gratuite la adresa ei și a familiei sale.

Gabriela Cristea. Foto: arhiva.
Gabriela Cristea. Foto: arhiva.

Cum a reacționat vedeta la răutățile celor care o urmăresc pe rețelele de socializare

Gabriela Cristea, cunoscută pentru sinceritatea și naturalețea cu care se prezintă în fața fanilor săi, a fost criticată după ce a împărtășit pe Facebook o parte din activitățile sale zilnice, inclusiv un hobby pe care l-a transformat într-o mică afacere – producția de prăjituri. Într-o postare recentă, vedeta a arătat cum petrece timp în laboratorul său de producție alături de una dintre fiicele sale, însă intenția ei de a-și deschide viața personală în fața fanilor a fost întâmpinată cu critici aspre din partea unor urmăritori.

De obicei, Gabriela Cristea nu se lasă afectată de comentariile negative, însă de data aceasta, criticile au vizat și familia ei, ceea ce a determinat-o să reacționeze. Nemulțumită de valul de comentarii răutăcioase, Gabriela a ripostat dur, afirmând că nu înțelege cum unii oameni pot fi atât de negativi și de critici fără motiv.

Ce a enervat-o atât de tare pe Gabriela Cristea

Unul dintre subiectele care au enervat-o cel mai mult pe Gabriela Cristea a fost legat de fiica sa, care a fost criticată de unii urmăritori pentru că ar fi prea alintată. Vedeta nu a tolerat astfel de afirmații și a luat măsuri drastice, ștergând comentariile răutăcioase și blocând persoanele care le-au postat.

Au mai fost și părerile legate de fiica mea, că este așa de alintată, și că o alint. Pe duduile astea le-am șters, ca să înțelegeți. Fetele mele sunt extrem de muncitoare și super harnice", a spus Gabriela, subliniind că își va apăra întotdeauna familia de atacurile nejustificate.

Mesajul Gabrielei pentru răutăcioși

Prin această reacție, Gabriela Cristea a transmis un mesaj clar către toți cei care o urmăresc: nu va tolera răutățile gratuite, mai ales când acestea îi vizează familia. Vedeta a subliniat că este important să mențină un mediu online pozitiv și să nu permită ca negativitatea unor persoane să-i afecteze viața personală sau profesională.

Sunteți unii de noaptea minții. Găsiți nod în papură și unde nu este nod în papură găsiți voi (...) Cum puteți să aveți așa o minte creață", a precizat Gabriela, exprimându-și dezamăgirea față de criticile nefondate și sperând că mesajul său va fi înțeles de toți cei care aleg să o urmărească online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net