Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sub influența băuturilor alcoolice? Ipostazele în care au apărut cei doi le-au dat de gândit internauților: „Tavi e muci, se vede după privirea inteligentă”

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt mereu activi în mediul online și își țin fanii la curent cu aproape tot ceea ce fac. De curând, cei doi s-au afișat în ipostaze controversate, la o petrecere făcută acasă. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, ipostaze controversate
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, ipostaze controversate

„Miss Piggy e trudită rău! Tavi e muci iar”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au organizat, recent, o petrecere la ei acasă. Alături de cei doi au fost membrii din familie și prieteni apropiați. Așa cum și-a obișnuit fanii, partenerul prezentatoarei TV a imortalizat momentele de la grătar și le-a arătat internauților cum se desfășoară o astfel de activitate în curtea lor. Au mâncat pe săturate, de la mititei, cârnați, carne, până la tot felul de prăjituri.

Însă, nu acest lucru a stârnit controverse printre fanii acestora, ci mai degrabă faptul că cei doi s-ar fi lăsat filmați sub influența băuturilor alcoolice. Internauții sunt de părere că „fețele îi dau de gol”, motiv pentru care au existat o mulțime de comentarii în acest sens. 

„Miss Piggy e trudită rău! Tavi e muci iar, se vede după privirea inteligentă” / „Ce sănătos mănâncă! Mult cărnălău, multă băutură, multe prăjituri. Nu-i de mirare că sunt așa de desfigurați. În special Buhăiela”/

„Ăștia iar sunt beți? Doamne Sfinte!!!”/ „Ce beți sunt ăștia, avioane amândoi”/ „Doamne, ce față are Găbița, se mai și filmează așa” / „Ăștia sunt normali la cap, beau în fiecare seară?” / „Gabriela s-a văzut filmată așa?” / „A, ei cred că nu se observă că sunt beți” , au fost doar câteva dintre comentariile internauților, la clipul video pe care l-a publicat Tavi Clonda pe Facebook. 

Gabriela Cristea, acuzată că ar fi consumat băuturi alcoolice în timpul filmărilor

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea a mai fost acuzată că ar fi apărut în stare de ebrietate în emisiunea pe care o moderează la Antena Stars. Și dacă ea a ales să ignore aceste speculații la vremea respectivă, soțul ei a reacționat imediat. Tavi Clonda a susținut că totul este o minciună și că partenera sa nu consumă alcool, mai ales în timpul filmărilor. 

  „Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc, iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!

Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false… Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”, a declarat Tavi Clonda pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net