Transformarea uluitoare prin care a trecut Gabriela Cristea, după ce a născut de două ori. Avea o siluetă trasă ca prin inel! FOTO

Gabriela Cristea a devenit mămica a două fetițe minunate, pe care le crește așa cum știe și poate mai bine alături de Tavi Clonda. Anii au trecut și și-au pus amprenta asupra fizicului și chipului uneia dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. 

Gabriela Cristea și fetițele sale / foto: Arhiva Click!
Gabriela Cristea și fetițele sale / foto: Arhiva Click!

Pe Facebook-ul personal al vedetei dăinuiesc fotografii mai vechi din perioada în care devenise mămică și se afla cu cele două fetițe în parc. Ireală este transformarea prin care Gabriela Cristea a trecut de-a lungul timpului. 

Schimbarea de siluetă a Gabrielei Cristea

Una dintre cele mai nobile „meserii” din această viață este aceea de a fi mamă, de a aduce pe lume copiii care îți fac viața mai frumoasă. Femeile nu sunt doar mame, ci și eroine, care își supun corpul și mintea mai multor transformări. 

Printre ele se numără și Gabriela Cristea, care după ce a devenit mamă s-a confruntat cu o creștere a kilogramelor în plus, comparativ cu acum ani în urmă. 

Gabriela Cristea: „Nu mai pot să țin cură de slăbire”

Invitată în podcastul moderat de Cătălin Măruță în urmă cu câteva luni, Gabriela Cristea și-a făcut curaj și a vorbit despre transformarea prin care a trecut în ultimii ani. Cu toate că mereu este aspru criticată pentru faptul că s-a îngrășat, mulți uită că în spatele acestei schimbări se află motive serioase care au condus acolo. 

„Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine.

Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire.

Mi se pare cumva că poate o las pe ultimul plan și mi se pare important, până la urmă, și cum arăți, dar eu cred că o femeie, dacă se îngrijește, e frumoasă și e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus, și cu 10 în plus”, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
banner Kamara
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net