Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a mărturisit tot! De ce și-a lăsat cariera de artist: „Eu, de 6 ani...”

Tavi Clonda a mărturisit tot! Soțul Gabrielei Cristea este adesea criticat pentru că nu ar avea „un job”, după cum acuză internauții. Acesta însă a clarificat toată situația și a dezvăluit că a ales să renunțe la cariera sa de artist pentru a putea avea grijă de fetițele sale. Mai mult, Tavi spune că nu regetă nicio clipă decizia.

Tavi Clonda a mărturisit tot! De ce și-a lăsat cariera de artist
Tavi Clonda a mărturisit tot! De ce și-a lăsat cariera de artist

Tavi Clonda a mărturisit tot! De ce și-a lăsat cariera de artist

Invitat la emisiunea „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive, Tavi Clonda a discutat despre acordul făcut cu soția sa, punând pe primul loc binele familiei. Acesta a adus în discuție prioritățile sale de când a devenit tată, afirmând că nu regretă decizia de a pune cariera pe plan secund pentru a se dedica fiicelor sale și ale Gabrielei Cristea. Artistul admite că uneori a fost criticat pentru că a ales să se ocupe de treburile casnice, dar consideră că zâmbetul copiilor săi este mai valoros decât orice recunoaștere în muzică, motiv pentru care nu dă prea multă importanță criticilor.

„Eu de 6 ani, Gabriela într-adevăr, fiind într-o ediție de seară, eu de 6 ani stau cu fetițele seară de seară eu și ea nu reușește să le vadă decât când le culcă. Au fost perioade în care s-a dus emisiunea ei mai târziu și nici nu le vedea, le culcam eu. Le lua doar dimineața și dimineața le ducea ea la școală și la grădi. Nu e ușor. Foarte complicat pentru ea și la fel de complicat pentru mine. De aceea eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău.

Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii. Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane. Mi s-au schimbat prioritățile. Asta nu înseamnă că nu vreau să cânt sau să fiu în fața celor care mă apreciază și mă iubesc, dar sunt alte priorități, alte etape. De exemplu, studioul l-am lăsat ultimul. Mai întâi fac toată casa și studioul meu este ultimul, pentru că așa am considerat eu”, a povestit soțul Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea a îndurat chinuri mari ca să rămână însărcinată. Vedeta își dorea atât de tare un copil, încât a făcut, într-un an, cinci sau șase fertilizări în vitro, la ultima, însă, cedând psihic. I-a spus soțului său, Tavi Clonda, că se oprește, și, după puțin timp, s-a întâmplat minunea: prezentatoarea a rămas gravidă cu prima fetiță, Victoria. La ceva timp a venit și cea de-a doua fetiță, iar acum se declară cei mai fericiți părinți.

„Am facut într-un an câte fertilizări se pot face fiziologic, adică vreo 5-6 și nu am avut succes cu niciuna. Când am făcut-o pe ultima, nu am mai putut, am cedat psihic. I-am zis lui Tavi: hai să ne oprim și atunci, fără să mai avem presiunea aia, am rămas gravidă natural”, a dezvăluit Gabriela Cristea, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net