Ce s-a ales de fosta iubită a lui Tavi Clonda. S-a vehiculat că ar fi părăsit-o pentru Gabriela Cristea

În urmă cu aproape un deceniu, Tavi Clonda, bărbatul cu care Gabriela Cristea și-a clădit un frumos cămin, încheia o relație amoroasă cu Valentina, femeia cu care presa specula în urmă cu ceva vreme că ar fi părăsit-o pentru vedeta de televiziune. În prezent, fosta iubită a lui Tavi Clonda și-a refăcut viața. 

Tavi Clonda / foto: Arhiva Click!
Tavi Clonda / foto: Arhiva Click!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au început o frumoasă poveste de iubire pe vremea în care cei doi erau prezenți pe platourile emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe care o modera vedeta, iar soțul său întreținea atmosfera cu trupa lui. 

Trecutul amoros al lui Tavi Clonda 

După ce a devenit partenerul de viață al Gabrielei Cristea, curiozitățile publicului referitoare la Tavi Clonda au curs necontenit - au apărut zvonuri conform cărora cântărețul ar fi dat dovadă de o posibilă infidelitate înainte de căsătoria cu Gabriela Cristea. 

Tavi Clonda a bifat două relații serioase înainte de a deveni soțul vedetei de televiziune: Șapte ani de iubire au fost petrecuți alături de Adriana Vlad, artista care cânta alături de B.U.G Mafia, iar alți patru au fost petrecuți alături de Valentina Dincă. Relațiile acestuia s-au încheiat amiabil, însă zovnurile și-au făcut apariția în lumina reflectoarelor. Adevărul l-a expus însă cântărețul: 

Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp. Nu aș face asta”, a declarat Tavi Clonda, în trecut.

Fosta iubită și-a refăcut viața 

Cu toate cele întâmplate, Valetina, fostă Dincă, a decis să își refacă viața în urmă cu doar câțiva ani de la separarea de Tavi Clonda. A cunoscut dragostea vieții sale, pe Ionuț Fusea, și a decis să se căsătorească, devenind astfel Valentina Fusea

„Mulțumim că ne-ați ales să vă fim alături în această zi specială. Casă de piatră, finii noștri Valentina Fusea și Bogdan Ionuț Fusea! Să aveți o viață minunată împreună și toate visele să vi se împlinească”, a notat nașa cuplului, în dreptul unei fotografii cu cei doi proaspăt însurăței de la Starea Civilă.

image
image
image
image
image
image
image
Andreea Bălan pregătește pe 16 octombrie spectacolul aniversar pentru 30 de ai de carieră
image png
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net