Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au dus fetițele la Disneyland. Au considerat că acum e vârsta potrivită! "Pe vremea noastră nu puteam să ne bucurăm de lucrurile astea"

Ultima actualizare:

După vacanță de la mare, din Bulgaria, Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani)  și-au luat fetițele și s-au oprit în aeroport cu destinația: Franța-Paris.

Călătoria a avut un scop precis! Victoria (6 ani și jumătatea) și Iris (5 ani)  au mers la mega distracție și au vizitat Disneyland-ul. Parada personajelor Disney, jucării, atracții, castel, artificii și tot felul de nebunii, iar părinții, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, s-au bucurat și ei cot la cot cu fetițele.

"Da, am fost pentru fetițe la Disneyland. Este superb aici, e o lume a desenelor animate, a basmului, toate personajele, toate prințesele. Nu e nicio ocazie specială, am zis că este vârsta potrivită, e un pic obositor atât pentru ele cât și pentru noi, nu trebuie să le bifăm pe toate, dar e superb și se bucură foarte mult fetițele și ne bucurăm și noi alături de ele pentru că le facem o bucurie acum și amintiri superbe cât e vârsta! Este fabulos, incredibil! Și noi avem suflet de copil și pe vremea noastră nu puteam să ne bucurăm de lucrurile astea dar acum ne bucurăm pentru fetițe că suntem aici!", ne-a mărturisit Tavi Clonda, care după ce a băut două pahare de șampanie pe care a dat 40 de euro, în timp ce și-a dorit să se relaxeze și odihnească puțin, a ajuns la concluzia că este foarte scump la Disneyland dar în același timp și foarte frumos.

Ce probleme a întâmpinat tăticul Tavi Clonda în timpul unui spectacol

Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena s-au pregătit ca la carte pentru întâlnirea cu personajele preferate. Mămica lor le-a colorat părul cu un nuanțator, și-au luat cele mai frumoase ținute în vacanță, au ales un hotel cu prințese iar părinții le-au cumpărat costume cu personajele preferate și tot ce și-au dorit. Doar că la un momnat în toată mulțimea în care se aflau și-au dorit să meargă la toaletă iar tăticul lor a făcut haz de necaz pe această temă.

"Fetițele! Ia uitați-vă! Aici o să fie spectacolul, începe. Și exact în aceste momente când începe show-ul, Victoria vrea la baie! Imaginați-vă mulțimea asta și unde e toaleta! Sper că nu vrei și tu la baie! Foarte frumos la Disney!", a mai povestit Tavi Clonda pe rețelele de socializare, în timp ce era cu fetița cea mică în cârcă și încercau să vadă unul dintre spectacolele de seară de la Disney.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net