Ce familie frumoasă are Roxana Vancea! Cei patru au fost recent la Disneyland

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea (33 de ani) este o mămică model! De când s-a căsătorit civil cu soțul său, Dragoș Paiu, din 2019, vedeta a pus cariera profesională pe plan secund pentru a se dedica cât mai mult familiei sale. Așa că din cele mai recente postări făcute de brunetă pe contul său de Instagram putem vedea că aceasta a fost împreună cu soțul său și cei doi băieței, Milan și Zian la Disneyland pentru câteva zile.

Din postări putem vedea că cei patru s-au distrat de minune la Disneyland având în vedere că nu au ezitat nici măcar o clipă să se fotografieze cu mascotele ce erau acolo și la care visează majoritatea prichindeilor să le întâlnească.

„Am stat trei zile la Paris. A fost cadoul de Crăciun al nașului de botez al lui Zian, ne-a luat el o vacanță cadou la toți. De Crăciun eram la ski, știa că nu o să mergem iarna și ne-a luat pentru acum.

Cei mici au fost în extaz mai ales că nu au mai dormit la prânz niciunul. Seara abia i-am mai culcat cel mai devreme pe la ora 23.00. Milan a stat și mai mult să vadă focurile de artificii, s-a bucurat mult. Am făcut tot ce se putea face cu ei, mă refer la activitate. În cele trei zile am mers non-stop peste tot să vadă ce era de văzut. A fost foarte frumos, dar încă nu mi-am revenit din oboseală”, a spus Roxana Vancea pentru Click!

Click! spune

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului„Neatza cu Răzvan si Dani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net