Roxana Vancea, secretul unui trup perfect! Uite care sunt trei pași de bază pe care să îi urmezi

#Exclusiv Click!

Vara ne bate la ușă doamnelor, așa că multe dintre noi începem să ne alarmăm cum să facem în lunile care ne-au rămas până la începerea sezonului estival să avem un trup de felină. Contactată de Click!, Roxana Vancea (33 de ani) ne-a dezvăluit trei secrete rapide pentru a fi într-o formă de zile mari atunci când vom fi nevoite să trecem proba costumului de baie.

„Să se apuce de sport, să țină dietă și să se hidrateze. Când mă refer la mișcare mă refer la faptul că trebuie să se facă minim o oră de sport pe zi, dacă se poate cardio, bandă, bicicletă eliptică sau scări ar fi perfect”, a spus Roxana Vancea pentru Click!

Alimentația, un alt secret al Roxanei Vancea

Roxana Vancea ne-a mai dezvăluit și faptul că mâncarea pe care o alegem zi de zi, să o consumăm, își pune amprenta pe corpul nostru.

„Alimentația joacă și ea un rol important în ceea ce privește aspectul fizic al unei persoane. Pentru că atunci când spun dietă mă refer la proteină, carbohidrați, grăsimi esențiale sau fibre. Trebuie știut și faptul că ultima masă trebuie să fie cu patru ore înainte de somn pentru a se digera mâncarea iar dimineața pe stomacul gol să își facă dintr-o lămâie stoarsă într-un pahar de apă caldă o limonadă pentru că accelerează tranzitul intestinal.

De asemenea, gustările pot fi formate fie dintr-un fruct, fie din 10-/12 nuci/ migdale/ caju, care sunt grăsimi esențiale. La cină ar fi de preferat fie o salată, fie pește la grătar cu salată. Totodată, ziua ar trebui să consume minim trei litri de apă pe zi, deoarece ajută la eliminarea celulitei și la îmbunătățirea calității pielii”, a mai completat Roxana Vancea.

Click! spune

Roxana Vancea este instructor de sport de profesie. Bruneta a intrat în centrul atenției după ce a fost „vecina” de la „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net