Potop de nunți și botezuri! Vancea s-a făcut mireasă, Diana Enache și-a creștinat băiețelul, iar Raluka a fost nașă

S-a petrecut pe rupte, weekend-ul trecut, în showbiz. Unii au făcut nunta, unii botezul, iar alții au fost nași sau sărbătoriți. Distracția a fost peste tot la cote maxime!

Roxana Vancea s-a căsătorit religios cu Dragoș Paiu

Roxana Vancea, fosta asistentă de televiziune, și partenerul ei de viață, Dragoș Paiu, s-au căsătorit religios, sâmbătă 2 martie. Roxana a îmbrăcat rochia de mireasă, la aproape patru ani de la cununia civilă, care a avut loc în 2019. 

Vancea a strălucit, pur și simplu, în ziua cea mare, la biserică îmbrăcând o rochie de mireasă, în stil prințesă, pe care și-a cumpărat-o, recent, de la un târg de nunți. 

Soțul ei, culturistul Dragoș Paiu, a purtat un costum negru, elegant, iar cei doi băieți ai cuplului, Milan și Zian, s-au asortat și ei cu tatăl lor, în postura de cavaleri de onoare. 

 „Inima plină toată! Relațiile dintre soț și soție sunt ca relația dintre Tom si Jerry. Deși se tachinează și se luptă, nu pot trăi unul fără celălalt. Ăștia suntem noi”, a scris Roxana Vancea, emoționată, pe contul său de Instagram, înainte de a păși la altar, alături de alesul inimii ei.

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Ciprian ( Zlătari). Lăcașul de cult a fost ales de către nașă, avocata Laura Vicol, care a strălucit și ea alături de soțul ei, omul de afaceri Vladimir Ciorbă.

 „Sincer, am lăsat la latitudinea nașei să hotărască aspectele referitoare la dată, preot, biserică. Este foarte credincioasă, a ales cea mai frumoasă biserică”, a mai spus Roxana. 

După slujbă, invitații au petrecut toată noaptea cu lăutari, la un local tradițional românesc din Otopeni. Pentru petrecere, Roxana Vancea a ales o altă rochie, tot albă, dar strânsă pe corp, în timp ce mirele a preferat o ținută casual, renunțând la costum în favoarea unei perechi de blugi și a unui tricou. 

Anda Adam și soțul ei, Joseph, s-au numărat printre invitații de la nuntă, fiica Andei fiind domnișoara de onoare a Roxanei. 

De ce a rupt Vancea contractul de la cununia civilă?

Roxana Vancea (33 de ani) s-a căsătorit civil, în 2019, cu Dragoș Paiu, însă cei doi au mai bifat și mici certuri în cuplu. Roxana a recunoscut, recent, că a rupt certificatul de la căsătoria civilă, în urma unei mici altercații cu soțul ei.

Un act? Actul în sine? Nicidecum. Cred că de două ori l-am și rupt. O dată l-am rupt. O dată l-am șifonat și a doua oară l-am rupt cu totul. 

M-am certat cu el într-o zi, nu știu de la ce, și l-am rupt cu totul. Apoi am avut nevoie de el și am mers să scot altul. Deci, un act nu schimbă nimic într-o relație”, a spus Roxana Vancea.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au împreună doi copii, pe Zian (fiul lor, în vârstă 2 ani și jumătate) și pe Milan ( fiul culturistului dintr-o altă căsătorie, în vârstă de 6 ani).

Diana Enache, botez cu fast! Tatăl și fiica au cântat pentru micuța Maria Ilinca 

A fost sărbătoare mare și în familia lui Adrian Enache (57 de ani)! Frumoasa lui fiică Diana și Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, au creștinat-o, duminică 3 martie, pe micuța lor, Maria Ilinca.

Botezul a fost unul desfășurat cu mare fast la o sală de evenimente, tortul micuței având trei etaje. Bunicul Adrian Enache a făcut show la petrecerea nepoatei sale și a cântat împreună cu Adrian Temișan, pentru invitați. 

Diana, fiica lui Adrian Enache, nu a putut sta nici ea departe de microfon și a cântat și ea la botezul fetiței sale. Printre invitați s-au mai numărat: fostul mare fotbalist Marius Lăcătuș, dar și creatoarea de modă Maria Cocarcea.

Pe 27 septembrie 2023, Diana Enache (26 de ani) a devenit mamă pentru prima dată. Diana și Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, au o relație de mai bine de 4 ani.

Cântareața Raluka a nășit o fetiță 

Raluka (34 de ani) a avut și ea emoții maxime, duminică 3 martie. Cântăreața a nășit-o pe Anya Raluca, fetița unor prieteni foarte buni. 

Solista a postat, pe contul ei de socializare, și câteva imagini din timpul slujbei de creștinare de la biserică, ținând fetița în  brațe cu lacrimi în ochi, dar și fotografii de la petrecerea de botez, când în scenă au apărut ursitoarele. Prietena cea mai bună a Ralukăi, graviduța Ana Baniciu, nu a lipsit de la petrecere. 

Raluka a mărturisit că își dorește foarte mult să devină mamă, în viitorul apropiat, căci iubitul ei s-a mutat în România de curând. Cântăreața are o relație cu un bărbat mai mare cu 20 de ani decât ea, un afacerist pe care l-ar fi cunoscut în urmă cu câțiva ani în Mexic, unde acesta deține un resort.

 „Mă îndrăgostesc foarte repede de omul potrivit, câteodată și de omul nepotrivit. Bărbatul trebuie să fie bărbat, să aibă rolul de bărbat și trebuie să fie bun. Sunt cel mai fericit om de pe pământ atunci când sunt îndrăgostită. E cel mai frumos sentiment. 

Îmi doresc copil. Îmi plac copiii mult de tot și chiar încerc să petrec mult timp cu nepoțeii mei”, a spus Raluca, recent, în cadrul unui podcast de pe YouTube.

Camelia Potec și-a serbat soțul, în familie 

image

Și în casa fostei înotătoare Camelia Potec (42 de ani) a fost prilej de petrecere. Fosta sportivă și-a aniversat soțul, pe Sebastian Tudor, un cunoscut om de afaceri, care a împlinit, duminică 3 martie, 43 de ani. 

 „La mulți ani minunați, alături de noi și de Caelia, tati”, a fost mesajul postat de fosta înotătoare pe rețelele de socializare.

Fosta înotătoare și președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern este căsătorită cu omul de afaceri Sebastian Tudor, cei doi având împreună două fiice, Caelia-Ioana (5 ani) și Celia-Gabriela, care a venit pe lume în noiembrie anul trecut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net