Gabriela Cristea, înlocuită la Antena Stars: „Voi începe cel mai tare proiect tv”. Cine va prezenta emisiunea în locul ei

Gabriela Cristea va fi înlocuită de la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, difuzată la Antena Stars. Show-ul a făcut anunțul pe rețelele de socializare, anunțând noua prezentatoare. Se pare că Adela Lupșe, poreclită și „isterica de la miezul nopții” îi va lua locul celebrei moderatoare TV. 

Gabriela Cristea, înlocuită de la cârma show-ului „Te iubesc de nu te vezi”
Gabriela Cristea, înlocuită de la cârma show-ului „Te iubesc de nu te vezi”

Adela Lupșe va fi noua gazdă a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”

Anul trecut, în 2023, Gabriela Cristea a moderat reality show-ul „Te iubesc de nu te vezi”, însă anul acesta, emisiunea va fi prezentată de o altă vedetă TV. Se pare că este vorba despre Adela Lupșe, cunoscută publicului datorită emisiunilor concurs a căror gazdă a fost de-a lungul timpului.

Mai mult, aceasta a fost protagonista unei scene memorabile, când a spart un telefon în direct. Viitoarea prezentatoare a show-ului de la Antena Stars a făcut anunțul pe pagina oficială a emisiunii, menționând că filmările vor începe în curând. 

„Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane. Filmările vor avea loc în curând. Pentru mai multe detalii, vă rog scrieți-mi pe whatsapp 0755333726. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a transmis Adela Lupșe pe pagina oficială a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. 

Gabriela Cristea: „Sunt lucruri de lămurit”

Gabriela Cristea a fost gazda emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” anul trecut, când a revenit la TV după mai mult timp de pauză. Înainte de difuzarea show-ului, vedeta anunța cu bucurie faptul că va readuce pe micile ecrane un format vechi, dar reinventat. 

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, spunea atunci, Gabriela Cristea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner claudia patrascanu png
dana rogoz 1 1 webp
naomi campbell getty jpg
banner magdalena chihaia png
tort de nunta png
image jpeg
 Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) este extrem de încântat de revenirea "acasă", la PROTV
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net