Tavi Clonda, despre chinurile prin care a trecut cu Gabriela Cristea, pentru a avea copii: „Mă enervam pe toți medicii”

De mai bine de nouă ani de zile, Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai invidiate cupluri. S-au îndrăgit din prima clipă în care s-au întâlnit, apoi au decis să înceapă o viață frumoasă împreună. Au întâmpinat și dificultăți în procesul lor, atunci când și-au dorit să devină părinți. Prin ce chin au trecut cei doi soți. 

 Gabriela Cristea și Tavi Clonda alături de fetițele lor / foto: Social media
Gabriela Cristea și Tavi Clonda alături de fetițele lor / foto: Social media

 Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe minunate: Victoria și Iris. Deși în prezent se bucură de o viață frumoasă și liniștită, încercarea lor de a deveni părinți nu a fost deloc una ușoară. 

Tavi Clonda: „Gabriela a făcut cinci inseminări care au dărâmat-o”

Tavi Clonda: „Prezent în emisiunea „Online Story”, cântărețul a mărturisit că soția sa a fost nevoită să facă cinci inseminări artificiale. Acest proces devenise extrem de istovitor, așa că  Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să se oprească. Acela a fost momentul în care prezentatoarea TV a rămas însărcinată pe cale naturală.

„Gabriela a făcut cinci inseminări care au dărâmat-o. M-a luat așa prin învăluire, pe mine nu mă interesa aspectul ăsta, că tot copilul meu ar fi fost, nu aveam prejudecăți. Consult la medic, statistici, mă enervam pe toți medicii când auzeam cuvântul infertilitate.

Inseminările au dărâmat-o pe ea, la ultima și eu am fost dărâmat. Ea își pierdea speranța, eu nu. Eu o ajutam foarte mult, nu o lăsam să se retragă în ea. A doua zi venea la serviciu, trebuia să zâmbească în fața tuturor. După a cincea inseminare ne-am oprit, iar apoi s-a întâmplat pe cale naturală, exact așa cum ne-am dorit”, a declarat Tavi Clonda, la „Online story”. 

Cum a început relația celor doi 

Artistul a vorbit și despre începutul relației sale cu Gabriela Cristea. A cunoscut-o pe aceasta în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Vreme de o perioadă de zile prezentatoarea a fost singură, după ce ieșise din căsnicia toxică pe care a avut-o cu Marcel Toader. 

„Nu mi-a fost teamă nicio secundă. Dacă cineva te părăsește sau te dezamăgește, tu știi cine ești. Eu știu cine sunt, pot să îmi iau câte palme vreau, că stau drept. Dacă se întâmpla lucrul ăla, așa a fost să fie. Dar, nu mi-a fost teamă, nu știu de ce. Povesteam foarte mult pe vremea aia, și acum o mai facem. Ea un an de zile a stat singură, a fost curtată de o grămadă de bărbați, tocmai de aia a făcut asta.

Nu se aștepta să se lege ceva cu mine, dar când a început să simtă lucruri a zis să încerce. Nu mi-a fost teamă, plus de asta când te bagi într-o chestie frumoasă, dacă te bagi cu frică, nu ai făcut nimic. Nu aveam niciun plan de viitor. Eram ca doi adolescenți, pentru care nu contează că plouă, nu ne uităm la vreme. Cam așa am fost noi, un pic cu capul în nori, suntem la fel din foarte multe puncte de vedere și așa a funcționat la noi”, a precizat Tavi Clonda. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net