Rețeta de zacuscă a Gabrielei Cristea a creat controverse în mediul online „Nu e literă de lege ce spuneți voi sau ce spun eu”

Internauții au criticat-o, din nou, pe Gabriela Cristea. De această dată, însă, nu faptul că se postează prea des și împărtășește fiecare moment din viața ei și a familiei sale le-a atras atenția celor din mediul online, ci rețeta de zacuscă a prezentatoarei TV a fost cea care a creat controversă! Ce nemulțumiri au avut urmăritorii vedetei?

Gabriela Cristea, din nou în vizorul internauților / foto: arhiva Click!
Gabriela Cristea, din nou în vizorul internauților / foto: arhiva Click!

Gabriela Cristea, noi controverse în mediul online. Rețeta de zacuscă a prezentatoarei TV a creat vâlvă printre internauți. Așa cum i-a obișnuit, vedeta publicând adesea videoclipuri în care prezintă rețete pentru preparatele pe care le pregătește familiei, a făcut o zacuscă și a pus-o pe Internet. Însă, în scurt timp, au apărut comentariile fanilor nemulțumiți, atrăgându-i atenția că nu a călit ceapa. Soția lui Tavi Clonda a ținut ulterior să publice un alt filmuleț în care să explice de ce prepartă în acest mod rețeta sa de zacuscă.

Nu e literă de lege ce spuneți voi sau ce spun eu. Fiecare alege să facă anumite lucruri așa cum consideră de cuviință. Mi-ați spus că de ce nu am pus ulei înainte și de ce nu am călit ceapa.

Dacă vreți, vă dau și explicațiile. Eu nu fac zacusca cu ceapa călită, ci o las să se fiarbă în interior. Știu că gustul ar fi mai accentuat, dar nu vreau să fac chestia asta pentru că am arsuri după de la treaba asta. Atunci, prefer să fac cu ceapa fiartă în interiorul zacuștei. Gustul nu e cu mult diferit.

„E o rețetă pe care o face soacra mea”

Anul ăsta, credeți-mă pe cuvânt, cum am făcut rețeta aia, făcută la foc de lemne, afară în tuci, Doamne, deci a ieșit o zacuscă de te lingi pe degete. În seara în care am făcut zacusca, am gustat-o și mi s-a părut bună. Am lăsat un borcan la frigider, că zacusca se mănâncă rece și am mâncat astăzi de dimineață.

Cum a ieșit zacusca de anul acesta, senzațională! E o rețetă pe care o face soacra mea și care mi-a plăcut și mie. După ce borcanele de zacuscă cu fasole stau așa și le desfaceți după o lună, zacusca are așa o finețe de la fasolea aia.

Dacă vreți să faceți cum spun eu, e foarte bine. Dacă vreți să faceți după rețeta voastră, care știți că vă iese, e la fel de bine. Eu nu spun că vă dau rețeta 100%. Nu sunt bucătar autorizat cu acte în regulă și nici nu știu toate rețetele din lume. Prin rețetele pe care le postez pe pagina mea de Facebook vă spun cum fac eu”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net