Tavi Clonda, dispută tăioasă în aeroport, cu un angajat. Ce s-a întâmplat înainte de îmbarcare: „Te mai iei și de mine la 5 dimineața”

Tavi Clonda a avut parte de o dispută tăioasă cu angajatul unui magazin de pe Aeroportul Otopeni, din București. Partenerul Gabrielei Cristea a împărtășit întreaga întâmplare cu fanii, pe rețelele de socializare și, se pare, că totul s-a petrecut înainte de a se îmbarca în avion. 

Tavi Clonda, conflict cu un angajat de pe aeroport
Tavi Clonda, conflict cu un angajat de pe aeroport

„Te mai iei și de mine la 5 dimineața”

Cu doar câteva zile în urmă, Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au luat fetițele și au decis să se îndrepte către o nouă destinație de vacanță. Încă de la prima oră a dimineții au fost prezenți la Aeroportul Otopeni, acolo unde și-au lăsat bagajele și au mers către porțile de îmbarcare. Cântărețul și prezentatoarea TV s-au oprit, ulterior, la un magazin de pe aeroport pentru a servi micul dejun.

Însă, în loc să se bucure în liniște de masă, Tavi a avut parte de un schimb de replici tăios cu unul dintre angajați. Pe lângă faptul că într-o filmare publicată pe Facebook, a specificat că întreaga familie a plătit 500 de lei pentru micul dejun, Tavi a filmat momentul în care i-a fost atrasă atenția că blochează trecerea prin local. Reacția acestuia nu a întârziat să apară, ba mai mult, a fost pe măsură.

„5 dimineața, frumos, îmi place ora asta. M-am obișnuit. Voi știți de ce vin eu în aeroport. Pentru sendvișul ăsta cu ton”. Aproximativ 500 de lei a cheltuit întreaga familie pentru micul dejun de pe aeroport, care nu a fost lipsit de un incident”, a spus Tavi Clonda în filmuleț.

„Ce? Să mă dau mai încolo. Unde să mă dau? Ați făcut voi mesele astea proaste, ce să vă fac. Și te mai iei și de mine la 5 dimineața”, a adăugat el.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de vis în Grecia

Soțul Gabrielei Cristea a încercat să nu ia prea mult în seamă incidentul, drept pentru care a continuat să își servească micul dejun. După toate acestea, cei doi alături de fetițele lor, se bucură de o vacanță de vis, în Grecia. Tavi Clonda le-a arătat fanilor întreaga vilă în care s-au cazat, aceasta având piscină și asigurându-le tot confortul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net