Tavi Clonda, uluit de câți bani a scos din buzunar pentru două pahare de șampanie la Disneyland: „Noroc că mi le-a umplut”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte de una dintre cele mai frumoase vacanțe, căci au mers împreună cu cele două fetițe ale lor, Victoria și Iris, la Disneyland în Paris. Însă, se pare că distracția nu a fost deloc una ieftină. Cât a plătit Tavi Clonda pentru două pahare cu șampanie în locul plin de povești în care orice copil visează să ajungă?

Cât a plătit Tavi Clonda pentru două pahare cu șampanie la Disneyland / foto: arhiva Click!
Cât a plătit Tavi Clonda pentru două pahare cu șampanie la Disneyland / foto: arhiva Click!

Câți bani a plătit Tavi Clonda pentru două pahare de șampanie la Disneyland

„Da, am fost pentru fetițe la Disneyland. Este superb aici, e o lume a desenelor animate, a basmului, toate personajele, toate prințesele. Nu e nicio ocazie specială, am zis că este vârsta potrivită, e un pic obositor atât pentru ele cât și pentru noi, nu trebuie să le bifăm pe toate, dar e superb și se bucură foarte mult fetițele și ne bucurăm și noi alături de ele pentru că le facem o bucurie acum și amintiri superbe cât e vârsta!

Este fabulos, incredibil! Și noi avem suflet de copil și pe vremea noastră nu puteam să ne bucurăm de lucrurile astea dar acum ne bucurăm pentru fetițe că suntem aici!”, a spus Tavi Clonda, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook.

„Știți cât am dat pe două pahare de șampanie?”

Deși au avut parte de distracție, se pare că distracția din tărâmul basmelor a fost și costisitoare. Într-un alt filmuleț publicat pe rețelele de socializare, Tavi Clonda a continuat să le spună fanilor cât a plătit pentru două pahare cu șampanie la Disneyland. Artistul a avut un șoc atunci când a văzut.

„Eu am venit să iau 2 pahare de șampanie. Știți cât am dat pe două pahare de șampanie? 40 de euro! Două pahare de șampanie. În schimb, e frumos, dar nu mai, lasă telefonul, lasă cardul ăla deoparte. Ia-ți niște cash și când îl termini, la revedere că e groasă treaba. O fi șampanie din aia bună cu aur. Noroc că mi le-a umplut. Le aștept acum pe fete, să stăm aici frumos la masă, să ne bucurăm. Chiar dacă e scump, aia e”, a mai spus Tavi Clonda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net