„I-am zis că vreau să mă opresc!” Ce o obliga Marcel Toader pe Gabriela Cristea să facă atunci când erau împreună. Câți bani câștiga prezentatoarea TV în acea perioadă

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea, cunoscută prezentatoare TV, a dezvăluit aspecte mai puțin cunoscute ale căsniciei sale cu Marcel Toader. Într-o apariție la emisiunea „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu, Gabriela a povestit despre presiunea enormă pe care a simțit-o din partea fostului soț, chiar și atunci când câștiga un salariu uriaș de 20.000 de euro pe lună.

Marcel Toader și Gabriela Cristea. Foto: arhiva.
Marcel Toader și Gabriela Cristea. Foto: arhiva.

  „Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani – 20.000 de euro"

Gabriela Cristea a muncit din greu în televiziune, ajungând să câștige o sumă considerabilă când prezenta show-uri precum „Noră pentru mama” la Kanal D. În ciuda succesului financiar, perioada respectivă nu a fost lipsită de provocări, Gabriela fiind supusă unui stres intens și având probleme de sănătate din cauza programului epuizant. „Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani – 20.000 de euro la momentul acela, vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani. Munceam de dimineața până seara și am ajuns să mă îmbolnăvesc”, a declarat Gabriela.

Din cauza stării sale de sănătate deteriorate, Gabriela a încercat să facă o pauză pentru a se odihni și a-și recupera energia. „Eu am zis că vreau să mă opresc, să fac o pauză măcar de un an, să-mi iau un an sălbatic în care să nu fac nimic și să îmi văd de sănătatea mea”, a spus Gabriela. Cu toate acestea, Marcel Toader nu a fost de acord cu această decizie, argumentând că o pauză ar însemna pierderea unei sume considerabile de bani.

El nu a fost de acord, pentru că nu... Pierdea încasările”, a explicat Gabriela, subliniind că afaceristul era prea preocupat de fluxul financiar constant pentru a înțelege necesitatea ei de a lua o pauză.

„Mă pusese bou la jug"

Gabriela Cristea a dezvăluit că, în cele din urmă, a ajuns să se confrunte cu o presiune enormă, care i-a afectat starea de bine și a dus la conflicte cu Marcel Toader. „Mi-a zis că el nu înțelege cum pot eu să-mi permit să renunț la 20.000 de euro”, a povestit Gabriela. Această situație a lăsat-o cu sechele și a contribuit la deteriorarea relației lor. „La începutul relației, Marcel a încercat să convingă pe toată lumea cât de extraordinar și minunat e, dar apoi m-a pus să muncesc extrem de mult. Mă pusese bou la jug, ca să zic așa”.

După moartea lui Marcel Toader, Gabriela Cristea reflectează asupra căsniciei sale și asupra lecțiilor învățate. Ea recunoaște că, în ciuda succesului profesional și financiar, sacrificiile personale și presiunea constantă au avut un impact negativ asupra vieții sale. „Eu am zis Gata, stop, nu mai pot. Du-te tu și fă tu ceva”, a spus Gabriela, subliniind că decizia de a-și pune sănătatea pe primul loc a venit într-un moment de epuizare totală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net