VIDEO Tavi Clonda a împlinit 45 de ani. Ce cadou a primit artistul de la soția sa, Gabriela Cristea, și cele două fetițe ale sale: „Am scăpat ieftin”

Tavi Clonda a împlinit duminică, 15 septembrie 2025, frumoasa vârstă de 45 de ani. Artistul a sărbătorit alături de soția sa, Gabriela Cristea, și cele două fiice ale sale, Victoria și Iris. Ce cadouri a primit cântărețul și cum s-a distrat familia în această zi?

Tavi Clonda a împlinit 45 de ani / foto: Facebook
Tavi Clonda a împlinit 45 de ani / foto: Facebook

Tavi Clonda a ales și în acest an să își sărbătorească ziua de naștere alături de familie. Artistul, care a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani, a primit și un cadou de la soția sa, Gabriela Cristea, și cele două fetițe pe care cei doi le au împreună, Victoria și Iris. Se pare că de această dată nu au aruncat bani pe lucruri scumpe, cântărețul primind cu această ocazie ceva drăguț, mai exact, haine.

„Am scăpat ieftin, m-am scos și anul ăsta cu cadourile. Și uite, s-a și probat soțul”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

„A zis că dacă de ziua lui facem baie, ne-am scos pârleala”

De asemenea, deși nu au făcut o mare petrecere, familia a ales să petreacă această zi într-un mod mai diferit. Într-un alt filmuleț, artistul, împreună cu soția sa și Iris, au făcut o baie în piscină,

Astăzi este 15 septembrie, este ziua soțului și mi-a zis: «hai să ne băgăm în piscină». Victoria nu s-a băgat, ne-am băgat doar noi. Suntem în formulă de 3. Eu, tati și Iris. 26 de grade are piscina, dar am avut-o acoperită. A zis că dacă de ziua lui facem baie, ne-am scos pârleala”, a mai spus Gabriela Cristea, într-un alt filmuleț.

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (45 de ani) se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Sunt împreună de 10 ani, iar în 2015 s-au căsătorit civil. De-a lungul timpului și-au și întemeiat o familie, ei sunt părinții a două fetițe. Cei doi sunt mereu activi în mediul online și își țin fanii la curent cu aproape tot ceea ce fac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net