A fost dorită Gabriela Cristea de socrii? Cum a cerut-o Tavi Clonda de soție

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi își sunt alături necondiționat și împreună fac o echipă minunată în viață. Dovadă stă și faptul că reușesc să își crească frumos fetițele și să se ocupe de afaceri și carieră. Recent au împlinit și 10 ani de când a cerut-o în căsătorie! Iată însă cum a fost primită de socrii.

A fost dorită Gabriela Cristea de socrii?
A fost dorită Gabriela Cristea de socrii?

Tavi și Gabriela sunt împreună de 11 ani și în ciuda obstacolelor, aceștia au demonstrat că iubirea este mai puternică decât orice. S-au cunoscut în cadrul emisiunii matrimoniale pe care Gabriela o prezenta, „Te vreau lângă mine”, iar cu pași timizi relația de colegialitate s-a transformat în relație de iubire. O iubire care și astăzi persistă din plin. La început s-au ferit de ochii curioșilor, mai ales că era o perioadă grea pentru amândoi. Tavi venea dintr-o relație complicată care nu mai mergea de ceva vreme, în timp ce Gabriela abia divorțase de fostul soț care îi făcuse viața un calvar. Timpul a trecut, și-au dat seama cât de bine se potrivesc, iar Tavi a decis să o ceară de soție și să își petreacă tot restul vieții alături de ea.

Cum a cerut-o Tavi Clonda de soție pe Gabriela Cristea

Recent în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, din cadrul WOWnews, Tavi a povestit emoționat cum a fost momentul în care a făcut marele pas. Acesta a dezvăluit că au plecat la Veneția și timp de 3 zile a ținut inelul la el, până când într-un final și-a făcut curaj și i-a pus marea întrebare.

„De abia ajunsesem, dusesem bagajele la hotel și ne-am pus pe malul apei la o terasă. Ne-am luat câte o bere și o pizza și eram atât de fericiți amândoi, totul era minunat. Și am zis că îi dau inelul acum și scap. Dar m-am gândit cum o să povestim noi după că i-am dat inelul la o bere, e urât. Spre finalul vacanței ne-am dus cu gondola. Și ne plimbam noi, eu nu aveam curaj, nu găseam ceva să mă inspire. 

S-a făcut întuneric și am zis că degeaba îi dau acum inelul că nu mai vede nimic. Era un bec și am zis că gata, acum e momentul. L-am scos, i l-am dat, dar nu m-am pus în genunchi și nici nu i-am zis „Vrei să fii soția mea?” că îmi era frică și de cuvântul ăsta, soție, am întrebat-o: „Vrei să te căsătorești cu mine?”.

Ea când a văzut a crezut că îi dau telefonul să mă fotografieze, nu știa ce scot eu de acolo. A fost foarte frumos.”, a spus artistul.

În cele din urmă aceștia s-au căsătorit civil în 2015 și au făcut căsătoria religioasă în 2019, odată cu botezul fetiței lor, Iris, pentru că urmau să devină nași de cununie la rândul lor.

4 cristina siscanu gabriela cristea nunta jpg jpeg

A fost dorită Gabriela Cristea de socrii?

Iată că în cele din urmă au făcut și două fetițe frumoase cu care se mândresc din plin. Deși între ei există o diferență de vârstă de 6 ani, se pare că părinții lui Tavi au primit-o bine pe prezentatoare. Dovadă stă și relația cu ei din prezent. În multe filmări de pe rețelele de socializare .Gabriela apare alături de soacra sa și se pare că se înțeleg foarte bine. Tot în cadrul emisiunii artistul a povestit și că părinții lui nu s-au băgat niciodată în deciziile sale. Ba mai mult, aceștia au primit-o pe Gabriela cu brațele deschise în familia lor.

„Când am fost prima oară, o știau de la televizor și au avut emoții mai mari ca ale mele să fie totul în regulă. I-am pregătit, le-am făcut un preambul și a fost ok. S-au simțit bine. Gabriela, fiind și ea o fire deschisă, sociabilă, ne-am înțeles foarte ok.

Am fost o dată la Brașov, ea nu a venit cu mine, dar mi-a dat mașina ei. Și-au dat seama de ceva, că nu îți dă așa mașina doar pentru că tu nu ai. Dar atunci nu eram pregătit să vin acasă. Apoi m-am dus. Știau ei ceva, dar au așteptat să le spun eu. Au zis că nu contează. Cu oricine merg acasă, va fi binevenit, pentru că ei m-au crescut cum m-au crescut și au încredere în mine. Mai ales dacă a fost o fată ca Gabriela. S-au bucurat, dar nu au pus niciun fel de presiune. Au lăsat lucrurile să meargă așa cum sunt”, a povestit Tavi Clonda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net