Recunoști personajul? Artista din Generația de Aur cerută în căsătorie de un mare cântăreț, cu toate că era însurat, iar soția lui era gravidă în trei luni

Ultima actualizare:

O artistă din Generația de Aur, extrem de frumoasă, se pare că i-a pus inima pe jar unui mare cântăreț. Cu toate că era căsătorit și urma să devină tată, ar fi cerut-o de soție. Ți-ai dat seama despre cine este vorba?

O recunoști? / foto: captură video
O recunoști? / foto: captură video

Artista apreciată în Epoca de Aur a folclorului care a fost certuă de un mare artist este Ștefania Etegan! Cariera acesteia a început odată cu cea a lui Ion Dolănescu și a Mariei Ciobanu, și se pare că a reușit imediat să îi fure inima regretatului cântăreț. La un moment dat, în timpul unui turneu, a cerut-o în căsătorie, deși era cuplat cu Maria Ciobanu, care deja însărcinată în trei luni cu el și cânta în același turneu cu ei.

Eram în București pentru o filmare în televiziune, fusese rezervat spațiu pentru mine, așa cum se făcea atunci. Mai vorbeam cu Dolănescu la telefon, prin scrisori, el a știut că în ziua aceea sunt în București. A venit la mine, la hotel, și mi-a zis că are spațiu în radio rezervat pentru a imprima o piesă și voia să merg cu el. Una din piesele cu care a mers cu Maria Ciobanu.

M-a rugat să renunț la filmare și să merg cu el să imprimăm melodia. Eu eram în dubiu, să las televiziunea, să merg cu el la radio… mă gândeam că vor zice că sunt neserioasă. Atunci i-am spus că îmi pare rău, renunț la imprimare… deși, poate că era bine. Pe undeva mi-a părut rău, a fost ok, nu am fost invidioasă, chiar m-am bucurat de succesul lor”, a mărturisit Ștefania Etegan în podcastul lui Alexandru Pătrașcu.

„Nu vrei să te căsătorești cu mine? Nu era glumă!” 

Potrivit artistei, deși Ion Dolănesacu nu a glumit când a cerut-o în căsătorie, ea l-a refuzat și și-a văzut de carieră dar și de viața personală. De asemenea, unul dintre motivele ei a fost că nu dorea să se mărite în acea perioadă.

Eram într-un turneu, el deja începuse duetele cu Maria Ciobanu. Maria Ciobanu era pe scenă iar el, cu toți artiștii, în cabină. Mă cheamă într-o parte și îmi zice: ce zici, nu vrei să te căsătorești cu mine? Nu era glumă! Și zic, de unde și până unde, tu ești cu Maria Ciobanu… ea era deja gravidă în trei luni. Nu și nu! Nu m-a convins în niciun fel.

Eu eram oricum convinsă în perioada aia că nu vreau să mă căsătoresc. Nu s-ar fi căzut din partea mea, că s-au mai întâmplat chestii d-astea între soliști, dar mi-a plăcut să respect persoana mea și cea de vis-a-vis”, a mai spus Ștefania Etegan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
banner adda png
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net