Recunoști actorul? Starul care a jucat în filme de top și-a schimbat complet look-ul. Apariție spectaculoasă alături de soția sa, Rachel Weisz. FOTO

Ultima actualizare:

Daniel Craig, actorul american, cunoscut pentru rolul lui James Bond și-a uimit fanii cu noul său look. Starul de la Hollywood, în vârstă de 56 de ani a fost surprins de fotoreporteri, în timp ce defila pe străzile din Veneția, alături de soția sa, Rachel Weisz (54 de ani).

Daniel Craig și Rachel Weisz, în Veneția / Foto: Profimedia
Daniel Craig și Rachel Weisz, în Veneția / Foto: Profimedia

Daniel Craig, schimbare totală de look

Daniel Craig a mers în Veneția pentru a-și prezenta noul film, numit „Queer”, care ar avea toate șansele să primească premiul Oscar, după cum se speculează în ultima vreme. Actorul se află în Italia alături de soția sa, Rachel Weisz. Potrivit Thesun.co.uk, cei doi au fost surprinși în timp ce mergeau zâmbitori de mână, drept pentru care nu au putut scăpa neobservați.

Daniel Craig a atras  tuturor atenția cu noul său look. Se pare că actorul britanic și-a lăsat părul blond cenușiu să crească pentru rolul din noua producție în care va juca, iar ținuta pe care a purtat-o pe străzile din Veneția este complet diferită față de costumele pe care le-a îmbrăcat în rolul lui James Bond. Partenerul actriței Rachel Weisz a purtat o pereche de blugi, un tricou alb, ochelari de soare și o geantă, astfel că a fost aproape de nerecunoscut.

Daniel Craig, schimbare totală de look / Foto: profimedia
Daniel Craig, schimbare totală de look / Foto: profimedia

Daniel Craig și Rachel Weisz, surprinși pe străzile din Veneția

De asemenea, soția acestuia a dat dovată de eleganță, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Rachel a purtat o rochie neagră, care a ieșit perfect în evidență, iar asta datorită faptului că a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare cu rame albe, dar nu a uitat să își afișeze chiar și zâmbetul ei inegalabil.

Rachel Weisz și Daniel Craig și-au unit destinele în 2011, însă rareori au apărut în spațiul public, deoarece preferă să își țină căsnicia departe de lumina reflectoarelor sau de ochii curioșilor. Cei doi au copii din relațiile anterioare, însă în 2018, au devenit părinții unei fetițe pe nume Grace, care i-a însoțit în Veneția.

Daniel Craig mai are o fiică în vârstă de 32 de ani, din căsnicia cu Fiona Loudon, în timp ce Rachel are un fiu de 18 ani, de pe vremea când forma un cuplu cu Darren Aronofsky.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
banner Kamara
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net