Frații Dragoș și Ionuț Dolănescu, despărțiți de un gard, în România: „Din frați, am devenit vecini”. Ce s-ar fi întâmplat dacă se vedeau?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dragoș Dolănescu a bifat recent o vizită în România, după o pauză de șase ani. Cum fratele său, Ionuț, a obținut în instanță casa din strada Caimatei, Dragoș nu are unde locui în București, fiind găzduit de vecini. În exclusivitatate pentru Click!, fiul cel mic al regretatului solist de muzică populară Ion Dolănescu ne-a vorbit despre această situație dureroasă.

„Am dormit și am mâncat la vecini”

Dragoș Dolănescu, stabilit în Costa Rica, unde a fost și deputat, a revenit luna trecută în România, pentru a-și reface actele, buletinul și pașaportul, el având dublă cetățenie, dar și pentru a se reculege la mormântul tatălui său, Ion Dolănescu, din cimitirul Bellu.

El ne-a dezvăluit unde a locuit în această scurtă vacanță, în țara natală, având în vedere că nu deține nicio locuință în București, în urma împărțirii moștenirii de un milion de euro cu fratele său, Ionuț:

„Am fost în România, dar când vin aici nu am unde sta, poate la vreun hotel, ca să nu deranjez pe nimeni. Însă, mă găzduiesc mereu cu drag niște vecini din strada Caimatei, cu care tatăl meu se înțelegea foarte bine.

Am dormit și am mâncat la ei. Prin urmare, pe mine și pe Ionuț, care deține casa din Caimatei, unde a locuit tatăl meu, până în ultima zi a vieții, ne-a despărțit un gard. Din frați, am devenit vecini, cumva”, spune Dragoș, exclusiv pentru Click!

„Probabil că ne-am fi salutat, dacă ne zăream!”

Dragoș ne-a mai spus, exclusiv pentru Click!, că nu l-a zărit, nici măcar prin gard, pe fratele său, pe perioada șederii lui în România:

„Nu l-am văzut pe Ionuț sau pe copiii lui prin curte, cred că erau plecați. Probabil că ne-am fi salutat, dacă ne zăream. Cât privește o posibilă împăcare, nu cred că mai e loc, s-au spus prea multe lucruri grele, prea a dat în mine, cu vorbe grele, are și câteva piese pe Internet, în care mă face zob, în versuri, ca frate.

Are impresia că este singurul fiu al lui Ion Dolănescu, tatăl nostru care s-a stins din viață în urmă cu 15 ani. Nu e frumos din partea lui să facă asta. Îmi pare însă rău că verișorii, adică cei trei copii ai lui și cei trei ai mei, nu se pot întâlni, ca să se cunoască, să petreacă vacanțele împreună, ar fi fost frumos”, ni s-a mai confesat Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!

Melodia lui Ionuț care l-a supărat grav pe Dragoș

Dragoș Dolănescu a fost la un pas să își ierte fratele și să revină la sentimente mai bune, după 15 ani de scandaluri. Însă, după ce a ascultat versurile piesei cântate de Ionuț, a renunțat la acest gând, de a face pace, fiind profund întristat.

Iată ce spun versurile piesei cu bucluc, în care Ionuț pare să pună la îndoială faptul că Dragoș i-ar fi frate de tată: 

„Frate dragă, măi frăție/, Cât rău mi-ai făcut tu mine/, Tăicuțul de-ar învia și nu te-ar putea ierta/, De-mi erai frate de mamă, poate te-aș fi luat în seamă/, Dar frații numai de tată nu se știe niciodată/, Nimeni nu va ști vreodată/, Dacă avem același tată/. Trecând prin rele și bune, tata ne-a lăsat un nume/, Fără dor și fără milă tu l-ai târât în mocirlă/,

Mult am mai oftat și am plâns că ai făcut neamul de râs/. Tăicuțul cu suflet bun mi te-a adunat din drum/, Pentru cât rău ai făcut/, Nu te vreau nici la mormânt/, Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus/, De te-ar ierta lumea toată/, Eu nu am să uit vreodată/, Frate drag pentru mine rămâi doar o amintire”:

Dragoș a adăugat, exclusiv pentru Click!:

„Cum să spună așa ceva, să pună la îndoială că sunt fiul lui Ion Dolănescu? Pentru asta chiar nu-l pot ierta!”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net