I s-a îndeplinit visul lui Ionuț Dolănescu! S-a mutat în casa unde celebrul Ion Dolănescu dădea petreceri memorabile

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ionuț Dolănescu (51 de ani) nu își mai încape în piele de fericire! Încă din vara anului trecut îndrăgitul artist abia aștepta să se mute în casa din Caimatei, acolo unde a copilărit și locul în care celebrul Ion Dolănescu dădea petreceri memorabile de Sf.Ion și nu numai. 

S-a întâmplat cu câteva luni înaintea sărbătorilor de iarnă, așa că moștenitorul regretatului Ion Dolănescu locuiește acum acolo unde și-a dorit dintotdeauna.

Casa arată acum impecabil și artistul și-a promis că o să fie o gazdă cel puțin la fel de bună ca tatăl său pentru prietenii care îi vor trece pragul.

Timp de doi ani de zile, casa lui Ion Dolănescu a fost supusă unor renovări ca la carte de către fiul acestuia, Ionuț Dolănescu. Paparazzi Click! au surprins mașina scumpă a interpretului de muzică populară care are numere de America, în fața casei din Caimatei, semn că deja Ionuț Dolănescu s-a instalat bine în casa memorabilă a tatălui său pe care nu s-a gândit nicio clipă să o înstrăineze sau să o vândă pentru că are amintiri unice în acel loc unde Ion Dolănescu a trăit mai bine de 40 de ani și tot acolo și-a găsit sfârșitul.

Ionuț Dolănescu: „Renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat”

Atunci când a fost la nunta Cristinei Spătar de la Râmnicu Vâlcea, în luna iunie, Ionuț Dolănescu ne-a povestit pentru Click! cât de mult înseamnă pentru el reședința din Caimatei.

E adevărat că renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat eu pentru că toate s-au scumpit! Important este că mi-am văzut visul cu ochii pentru că mi-am dorit dintotdeauna să renovez această casă ca să o pot transmite urmașilor mei, respectiv nepoților lui Ion Dolănescu. Nu m-am gândit nicio clipă să o vând sau să o înstrăinez pentru că este o casă în care eu am copilărit și la care tatăl meu, regretatul Ion Dolănescu, a ținut foarte mult.

Acolo a trăit mai bine de 40 de ani și acolo a și murit și e, așa, ca un altar sfânt pentru noi și familia noastră această casă. Și pentru prietenii și finii tatălui meu care avea peste 1000 de fini. Casa era cu ușile deschise tot timpul! Am fost norocos să moștenesc această casă și m-am gândit că ar fi bine să o și renovez și sper ca în vreo două luni să reușesc să mă mut în casa părintească", ne mărturisea Ionuț Dolănescu, anul trecut, pe 24  iunie.

Renovarea casei din Caimatei a fost un proiect ambițios pentru Ionuț Dolănescu iar în perioada în care au avut loc lucrările, acesta și familia lui au locuit în casa mamei sale, celebra Maria Ciobanu, cât timp aceasta a fost plecată în America.

Imobilul are atât valoare istorică cât și sentimentală. Pentru această casă, Ionuț Dolănescu s-a judecat ani de zile cu fratele său mai mic care locuiește în Costa Rica, Dragoș Dolănescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg