Dragoș Dolănescu a revenit în România, după 6 ani de absență. Fotografii în exclusivitate, de la mormântul de 10.000 de euro al lui Ion Dolănescu: „Mi-era dor de tata!”

#Exclusiv Click!

Stabilit în Costa Rica, Dragoș Dolănescu a revenit, pentru câteva zile, în România. Și-a refăcut actele, buletinul și pașaportul, el având dublă cetățenie, și a fost de câteva ori la mormântul regretatului tată, Ion Dolănescu. Dragoș Dolănescu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre vizita în țara natală, după mai bine de șase ani.

Dragoș Dolănescu a revenit în România după o absență de 6 ani

Dragoș Dolănescu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre vizita în România, țara natală, după o pauză de mai bine de șase ani.

„N-am mai fost în România, din cauza pandemiei, apoi, fiind deputat în Costa Rica, am rămas acolo să ajut oamenii săraci, până mi s-a terminat mandatul. Am fost pentru câteva zile în România și pentru că mi-au expirat pașaportul și buletinul, a trebuit să le refac în regim de urgență, le mulțumesc mult celor care m-au ajutat.

Dar cel mai tare m-am bucurat să ajung la mormântul tatălui meu, din Cimitirul Bellu. Tata are acolo un cavou, în valoare de peste 10.000 de euro, din cea mai scumpă marmură. Am mers la cimitir aproape în fiecare zi, mi-a fost dor de el, m-am recules, i-am dus flori”, a precizat Dragoș Dolănescu.

De ce a dorit Ion Dolănescu să fie înmormântat la Cimitirul Bellu?

Dragoș Dolănescu ne-a mai dezvăluit și de ce Ion Dolănescu a dorit să fie înmormântat în Cimitirul Bellu, unde își dorm somnul de veci multe alte personalități ale României.

„Tata și-a cumpărat, de fapt, acest mormânt, el și l-a ales de când trăia. Îmi zicea: „Mi-am luat groapă la Bellu, ca să stau de vorbă cu Eminescu, la o țigară”. Spunea așa, deși el nu fuma, dar era o metaforă. Am fost și la mormântul lui Mihai Eminescu, dar și la alți scriitori, am pus o floare și o lumânare”, mai spune Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!

A fost în vizită la vila din Sinaia: „Totul este așa cum mobilase tatăl meu”

Dragoș Dolănescu a reușit, în scurta sa vizită în România, să ajungă și la vila lui din Sinaia, în valoare de peste 250.000 de euro, moștenită de la tatăl lui, Ion Dolănescu.

„Vila cu 15 camere este îngrijită de un vecin, el are cheile, este mobilată așa cum a lăsat-o tatăl meu, nimic nu s-a mutat din loc. Nu locuiește nimeni în prezent, nu știu ce voi face aici. Voiam să o transform într-o pensiune, dar costă foarte mult renovarea, nu am banii necesari.

Oricum, mi-a făcut plăcere să stau câteva ore acolo, în locul unde tatăl meu se simțea atât de bine, era casa lui de vacanță. Adesea, organiza petreceri, cu sărmăluțe și vin, le cânta prietenilor. Sunt vremuri de neuitat”, ni s-a mai confesat Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!

Frații Dolănescu s-au luptat 8 ani pe moștenirea de un milion de euro

Marele artist de muzică populară Ion Dolănescu s-a stins din viață în urmă cu 15 ani. Din păcate, Ionuț și Dragoș nu au căzut la pace, pentru a împărți frățește moștenirea de un milion de euro, astfel că și-au căutat dreptatea în instanță. După 8 ani de termene, Ionuț a primit casa din strada Caimatei și drepturile de autor, iar Dragoș a intrat în posesia vilei din Sinaia și a unor terenuri.

„Nu este corect că Ionuț a primit toate drepturile de autor, evaluate la 75.000 de euro, era normal să le împărțim tot în mod egal!”, ne-a mai spus Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cristina Neagu și a anunțat retragerea din hanbal Foto Facebook jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net