Dragoş Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, are planuri măreţe cu moştenirea lăsată de tatăl lui. Ce se va întâmpla cu vila cu 15 camere din Sinaia

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dragoş Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, are planuri măreţe cu moştenirea lăsată de tatăl lui. El ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, ce va face cu vila din Sinaia, dar şi cu terenul din Butimanu, pentru a-şi rotunji veniturile de psiholog, meseria lui de bază. 

Dragoş s-a luptat  8 ani pe moştenirea  de un milion de euro
Dragoş s-a luptat 8 ani pe moştenirea de un milion de euro

Dragoş Dolănescu deţine, după decesul tatălui său, Ion Dolănescu, vila din Sinaia, evaluată de experţi la 300.000 de euro, dar şi un teren, în Butimanu, în valoare de 5.000 de euro. La 7 ani de când a intrat în posesia moştenirii, Dragoş Dolănescu, stabilit în Costa Rica, ne-a dezvăluit planul său secret, gândit cu scopul de a scoate ceva bani în plus, pentru a-şi rotunji salariul modest de psiholog.

Am acel teren de la Butimanu, lăsat de tata. La un moment dat, voiam să înalţ acolo o bisericuţă, dar cred că cel mai bine ar fi să investesc în turism. Acea bucată de pământ se află chiar lângă lac, vin acolo mulţi pescari, ar merge să fac o mică pensiune, pentru turişti. Mi s-a propus să vând terenul, dar nu mi s-au oferit decât sume foarte mici, prea puţin, preţul zonei fiind cu mult mai ridicat, totuşi. Păi, dacă aş vinde, aceşti bani nu mi-ar ajunge nici să-mi plătesc biletul de avion dus-întors Costa Rica-România, pentru a încheia actele de vânzare-cumpărare”, susţine Dragoş Dolănescu, exclusiv pentru Click!

Vila din Sinaia, în valoare  de 300.000 de euro, are 15 camere  şi o privelişte superbă
Vila din Sinaia, în valoare de 300.000 de euro, are 15 camere şi o privelişte superbă

„Pe terenul din Butimanu fac pensiune pentru pescari”

Dragoş Dolănescu ne-a mai dezvăluit şi ce planuri are cu vila din Sinaia, care, în acest moment, pare încremenită în timp, pentru că arată aşa cum a mobilat-o Ion Dolănescu, după ce a construit-o.

„Vila din Sinaia are acelaşi mobilier, ca acum 25 de ani, nu am schimbat încă nimic. La un moment dat, cineva a vrut să o cumpere, cu vreo 250.000 de euro, dar valorează cu mult mai mult, a fost estimată la 300.000 de euro.

Nu o s-o vând, am de gând să fac reparaţii mari, să remobilez, şi să închiriez camerele, sunt vreo 15, turiştilor din întreaga lume, în sistem Airbnb (n.r.-oferă închirieri pe termen scurt pentru călătorii care caută un loc de cazare, procesul de închiriere fiind uşor pentru gazde şi oaspeţi), nu prin agenţii, unde comisionul este foarte mare. Eu locuiesc în Costa Rica, şi vin foarte rar în România, n-am mai fost de cinci ani, aşa că aş angaja pe cineva care să supravegheze vila, să fie administrator”, a mai menţionat Dragoş Dolănescu, exclusiv pentru Click!

image

Fiul cel mic, nemulţumit de moştenirea primită: «Nu e corect!»

Ion Dolănescu a încetat  din viaţă acum 15 ani, în urma  unui infarct
Ion Dolănescu a încetat din viaţă acum 15 ani, în urma unui infarct

Dragoş şi Ionuţ Dolănescu s-au luptat preţ de 8 ani pe moştenirea de un milion de euro, lăsată de tatăl lor, Ion Dolănescu, artistul care a încetat din viaţă în 2009, în urma unui infarct. Lui Ionuţ i-a revenit casa din strada Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro, iar superba vilă din Sinaia, în valoare de 300.000 de euro, a primit-o Dragoş. Dar Ionuţ şi Dragoş au mai avut de împărţit o casă veche şi terenul din Str. Hagi Dina, evaluate la 6.000 de euro, casa cu teren de la Butimanu, de 5.500 de euro, şi terenuri în Tunari, de 61.000 de euro. Dragoş este revoltat că drepturile de autor, estimate la peste 70.000 de euro, i-au revenit numai lui Ionuţ: ”Nu este normal, suntem fraţi, şi drepturile de autor ar fi fost frumos să fie împărţite tot în mod egal, nu este corect aşa”.

Ionuţ Dolănescu a moştenit  vila de 685.000 de euro  din strada Caimatei, pe care a şi renovat-o
Ionuţ Dolănescu a moştenit vila de 685.000 de euro din strada Caimatei, pe care a şi renovat-o

Click! spune

Dragoș Dolănescu  este rodul iubirii dintre solistul Ion Dolănescu și Margarita Valenciano, pe atunci, studentă la Medicină: ”Mama a fost ultima mare iubire a lui Ion Dolănescu, așa i-a scris tata pe un album”. Dragoș a fost deputat în Costa Rica: ”Am cărat saci cu orez pentru șomeri, în pandemia de Covid-19”. Mandatul său s-a terminat în 2022 și de atunci și-a redeschis cabinetul de psihologie. El are trei copii: Maria (25 de ani), Ion (18 ani) și Darius (12 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
pilot pixabay jpg
Louis Vuitton jpg
coriandru bun jpg
Plajă din Mamaia foto OPMCTA jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net