Gafă de proporții în emisiunea lui Cătălin Măruță! Unul dintre invitați a scos „porumbelul” pe gură

4 aprilie 2023 12:00   PrimeTime

Gafă de proporții în direct, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță! Un invitat a făcut o gafă de zile mari, lucru care i-ar putea aduce emisiunii lui Cătălin Măruță o amendă din partea CNA. Aflăm chiar acum ce s-a întâmplat!

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul Andrei Bănuță l-a pus pe prezentator într-o situație foarte grea. Măruță a vrut să îi facă o farsă artistului, dar și-a „sabotat” singur show-ul. De Ziua Păcălelilor, Cătălin Măruță a încercat împreună cu echipa sa să-i întindă o farsă lui Andrei Bănuță, Danei Săvuică și lui Jador. Mai exact, cei trei au fost duși într-o locație în care se afla un papagal „vorbitor”, iar în spatele acestuia se afla vocea unui actor, sub pretextul încheierii unui contract. Ei bine, pasărea a fost adusă cu scopul de a face tot felul de afirmații, în urma cărora cele trei vedete aveau să se simtă stânjenite. Întâmplarea a făcut însă ca, Andrei Bănuță, să aibă fobie de păsări, ceea ce a intensificat reacția în timpul farsei. „Dacă scapă de acolo, pe mine mă scoateți de aici. Eu dacă sunt porumbei pe stradă trec pe trotuarul celălalt”, a afirmat artistul.

Ulterior, artistul și-a luat revanșa, neintenționat totuși, dar într-un mod care i-ar putea pune în pericol emisiunea lui Cătălin Măruță. Invitat la emisiune, acesta a început să povestească despre vizita făcut, moment în care a fost servit cu plăcinte. Atunci artistul a vrut să laude bunătățile, însă a făcut-o într-o manieră pe care sigur nu o va uita prea curând. O singură literă greșită a reușit să transforme declarația solistului într-un moment ce nu se putea difuza în acel interval orar. „Vin și f*t rețeta!”, a spus degajat Andrei Bănuță. Dându-și seama de gafă, solistul s-a schimbat la față și a stârnit hohote de râs în platou.

Cătălin Măruță s-a înroșit, stânjenit de faptul că acest moment a avut loc în emisiunea sa.  Una peste alta, moderatorul a încercat să dreagă situația: „Ai scăpat papagalul”, i-a spus prezentatorul râzând. Ulterior, au încercat să destindă atmosferă, iar Cătălin l-a provocat la un exercițiu de dicție, care risca să se termine la fel ca momentul precedent. „Ai grijă, că e emisiunea ta! Popa pupă…”, l-a avertizat cântărețul.

Mai multe