Ilinca Vandici, reație neașteptată după ce Virgil Ianțu și-a cerut iubita în căsătorie după 20 de ani de relație: „ În genul acesta de căsătorie nu cred!”

2 august 2024 10:29   PrimeTime

Ilinca Vandici l-a luat în vizor pe Virgil Ianțu, la aflarea veștii că și-a cerut iubita în căsătorie după 20 de ani de relație. Ilinca și Teo Trandafir au comentat fericitul eveniment dintre Virgil și Roxana, care au împreună o fiică în vârstă de 19 ani, Jasmina. 

Prezentatorul de televiziune a cerut-o de soție pe logodnica sa imediat după nașterea fiicei lor, dar din varii motive nu au ajuns la altar. A venit momentul însă să își oficializeze relația și vor să să căsătorească într-un cadru intim, cu persoane apropiate. 

Teo Trandafir: „Evenimentul e fericit”

Teo Trandafir a declarat, în cadrul emisiunii „Follow Us” faptul că se bucură pentru colegul său de breaslă și logodnica sa. 

„Se căsătorește după 20 de ani. Și-a cerut viitoarea soție în căsătorie în urmă cu vreo 19 ani, dar s-a gândit că la un timp e bine să-i aducă aminte. Nu, evenimentul e fericit și mă bucur pentru ei. Fac mișto, că nu știu ce să fac altceva în momentele astea de emoție, că pe mine nu mă cere nimeni de nevastă”, a declarat Teo Trandafir.

„Îți dai seama, sărim amândouă. Am crezut că ai o pasiune pentru Virgil, d-aia erai așa. Casă de piatră”, a adăugat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici: „Au vrut să-și unească destinele”

Ilinca Vandici nu mai crede în căsătorie. Referitor la Virgil Ianțu și Roxana, vedeta a considerat că un act formal nu mai are o importanță atât de mare după ce vreme de două decenii cei doi au trăit și trăiesc în continuare o frumoasă poveste de iubire. 

„Mi se pare superb. Pot să zic ceva? Eu nu cred domnule în căsătorie, în general. Nu mai cred, am vrut să zic. Acum 19 ani, ei au vrut neapărat să se ducă la preot, când a cerut-o prima dată. Au vrut să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu și preotul i-a spus că nu au voie fără hârtie de la primărie, fără certificat și atunci Virgil a spus că Doamne Doamne nu poate să-i dea binecuvântare doar dacă un domn cu steagul pe piept și cu pixul în mână vine și îi spune că e de acord să facă asta. În genul acesta de căsătorie nu cred! Un act nu înseamnă nimic, iar relația lor de 20 de ani înseamnă mai mult decât orice fel de act și orice fel de căsătorie, dar e foarte frumos că fac și acest pas în viitorul apropiat”, a mai declarat Ilinca Vandici.

Mai multe