Care este, de fapt, adevăratul nume al lui Virgil Ianțu. „E greu de reținut și de citit. Ianțu este porecla pe care mi-a dat-o Ștefan Bănică”

Ultima actualizare:

Virgil Ianțu este un arhicunoscut prezentator de televiziune din România. Și-a clădit o carieră care se întinde pe durata a zeci de ani de zile și multe curiozități se leagă de omul de televiziune. Așa aflăm faptul că numele său nu este cel pe care îl știm cu toții. 

Virgil Ianțu / foto: Arhiva Click!
Virgil Ianțu / foto: Arhiva Click!

Puțină lume cunoaște faptul că Virgil nu are numele de familie Ianțu. Pe acesta și l-a înregistrat la OSIM -  Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, cu toate că în cartea de identitate numele său de familie este unul diferit. 

Care este numele real al lui Virgil Ianțu 

Conform informațiilor apărute în presă, aflăm că Virgil Ianțu se numește, de fapt, Virgil Gătăianțu. Pentru a se asigura că numele de scenă îi va aparține doar lui, a decis să îl înregistreze la OSIM, „Ianțu” devenind astfel marcă înregistrată. 

Ștefan Bănică Jr. i-a oferit această poreclă 

Ideea de „Ianțu” a venit din parte artistului Ștefan Bănică Jr., chiar în momentul în care Virgil Ianțu debuta în lumea televiziunii. Trebuie să mai amintim și faptul că între cele două vedete există o strânsă relație de prietenie, astfel că în trecut Ștefan Bănică Jr. și Virgil Ianțu au pus bazele unei trupe - „The Fifties” - ajungând ulterior să rupă legătura pentru o bună perioadă de timp. 

Într-un interviu mai vechi, Virgil Ianțu a vorbit deschis pe marginea subiectului cu numele său de scenă. 

„Ianțu este porecla pe care mi-a dat-o Ștefan Bănică, iar când am început să fac televiziune, în perioada premergătoare, cei de la marketing, producție, patronat, au constatat că am un nume greu de reținut și de citit. În cele din urmă, am decis de comun acord să folosim porecla ca nume de scenă și așa am devenit Virgil Ianțu. Eu sunt Virgil Ianțu Gătăianțu! Singura diferență de atunci versus acum este că Ianțu a devenit marcă înregistrată.”, a povestit prezentatorul TV pentru ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net