#Insula iubirii

Imaginile șocante cu Iustina l-au adus pe Cornel de la „Insula Iubirii” la spital! Producția i-a dat voie să-și sune copiii, pentru a se liniști

15 august 2024 15:02   PrimeTime

În ediția de marți, 13 august, Cornel a ajuns de urgență la spital, după ce a văzut imaginile cu logodnica sa, Iustina. Se pare că partenera sa nu doar că s-a dezlănțuit cu ispita Teo, dar a spus și câteva cuvinte nepotrivite care l-au rănit pe iubitul ei. Echipa de producţie a solicitat intervenţia medicilor după ce concurentul a acuzat dureri în piept.

Iustina s-a dezlănțuit la „Insula Iubirii” 2024, în ediția din 13 august. Iubita lui Cornel s-a apropiat din ce în ce mai mult de ispita Teo, a dansat lasciv și a spus mai multe cuvinte nepotrivite, după ce a consumat o cantitate mai mare de alcool. Concurentul a trăit un adevărat şoc la vederea imaginilor cu cea alături de care plănuia să îşi petreacă tot restul vieţii.

„Eu nu înțeleg de ce nu a spus niciodată că a deranjat-o ceva. Mereu i-am dat posibilitatea să îmi spună sau să rămână la București dacă nu îi place ceva. Nu a fost genul de relație s-o oblig. Nu știu ce a făcut-o să spună toate astea aici, eu nu înțeleg. Motivul pentru care a ajuns să facă toate astea aici este că am luat-o de unde am luat-o, de la început, în situația în care era.

Cornel a ajuns, de urgență, la spital

Am încercat să fac din ea o femeie, i-am oferit tot ce și-ar fi putut dori, i-am oferit complexele vieții ei, i le-am făcut cadou (...) A uitat că eu am luat-o de jos și am dus-o sus”, a fost confesiunea făcută de el după bonfire.

Ulterior, Cornel a spus că se simte rău și a acuzat dureri în piept, iar echipa emisiunii de la Antena 1 a solicitat intervenția medicilor.

Am simţit o durere puternică în piept, dar la spital mi-au spus că nu am nimic la inimă, poate să fie ori de la supărare, ori de la stres sau un atac de panică! Mi-a confirmat mai mult decât dubiile pe care le aveam. E maxim nerecunoscătoare. I-am oferit tot ce îşi dorea. Viaţa ei s-a schimbat de la 0 la 100 într-un an de zile. Acum s-a întors din nou la 0!”, a mai spus Cornel.

Mai multe