#Survivor All Stars

Jador, cerere neașteptată în căsătorie la Survivor All Stars. Răspunsul emoționant al Oanei Ciocan, iubita cântărețului

6 martie 2024 10:01   PrimeTime
Ultima actualizare:

Jador și Oana Ciocan formează un cuplu de doar câteva luni, însă a devenit din ce în ce mai îndrăgit în mediul showbiz-ului, mai ales după ce vedeta a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la Survivor All Stars. Artistul, care a petrecut luni întregi în junglă, și-a exprimat deschis dorul față de iubita sa și i-a făcut o propunere surprinzătoare.

Cum și-a cerut Jador iubita în căsătorie

În ciuda faptului că cei doi nu s-au întâlnit în timpul competiției din cauza eliminării premature a lui Jador, artistul a reușit să obțină permisiunea de a-și vedea iubita și de a-i adresa o cerere în căsătorie într-un mod cu totul inedit.

Reuniunea lor a fost plină de emoții și tandrețe, cu îmbrățișări și săruturi pasionale care au marcat revederea după două luni de separare. La încheierea unei probe de imunitate, Jador a luat cuvântul și, în fața tuturor, a făcut o declarație de dragoste impresionantă.

Vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soția mea?" - a spus Jador, privind-o pe Oana Ciocan. După câteva momente de surpriză, Oana și-a exprimat acordul în mod ferm și emoționant: Păi, normal".

Momentul de fericire a fost umbrit de separarea celor doi

Cu toate acestea, momentul de fericire a fost umbrit de separare, Oana Ciocan fiind nevoită să se întoarcă în tabăra Războinicilor, iar Jador să părăsească competiția, eliminat din cauza încălcării regulamentului.

Gestul romantic al artistului, care a fugit din junglă pentru a o vedea pe Oana Ciocan, s-a dovedit a fi costisitor, însă emoția momentului și răspunsul afirmativ al iubitei au făcut această experiență de neuitat.

Ulterior, Oana Ciocan s-a alăturat competiției și a fost surprinsă de faptul că Jador fusese eliminat chiar în momentul în care ea intra în concurs. Emoțiile și lacrimile au fost inevitabile, iar ghinionul s-au ținut lanț, inclusiv o rană sub ochi cauzată în timpul unei probe.

"Survivor All Stars" continuă să ofere telespectatorilor momente pline de tensiune și emoție,

Mai multe