Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România

Ultima actualizare:

Surpriză mare aseară la Survivor All Stars! Simpaticul Jador (28 de ani) a fost descalificat din competiția dură din Republica Dominicană, după ce a încălcat regulamentul. Într-un moment de rătăcire, cântărețul a părăsit tabăra Faimoșilor, lucru care l-a costat scump.

Ajuns deja în țară, Jador nu a stat prea mult pe gânduri și și-a început activitatea intens. Recent, artistul a trecut pragul unei clinici de înfrumusețare în materie de estetică, pentru a se pregăti pentru perioada aglomerată care urmează. Din postarea făcută de clinica de înfrumusețare putem vedea că simpaticul artist este foarte bronzat și împăcat cu deznodământul final de la „Survivor All Stars” de la PRO-TV.

„Vreau să fiu frumos, de asta am și venit la estetician. Sunt și bronzat acum”, a spus Jador, într-o postare făcută de clinica de înfrumusețare pe contul lor de Instagram.

Scuzele lui Jador

În momentul în care prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, a anunțat aseară, în cadrul emisiunii, ce s-a întâmplat cu Jador și care este motivul pentru care este descalificat din competiția sportivă, artistul nu a rămas fără cuvinte și a explicat motivul pentru care a recurs la acest gest.

„Sunt doar supărat, am o zi proastă. Dacă dumneavoastră ați înțelege că e clar o chestie care chiar mă deranjează, că nu plec de nebun așa”, au fost vorbele lui Jador.

Motivul real pentru care a fugit din tabără

Telespectatorii au pus totul pe seama neînțelegerilor dintre el și Zanni și a perioadei nefaste prin care trece echipa Faimoșilor, care a înregistrat înfrângere după înfrângere în fața Războinicilor. Adevăratul motiv este însă altul și l-au dezvăluit „ Viperele Vesele”, un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și fac dezvăluiri din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului. Motivul real al cântărețului este legat de o poveste sentimentală. El a vrut să își vadă iubita, pe Oana Ciocan, fostă Războinică la Survivor 2022.

Echipa de producție i-ar fi promis că o să poată să o vadă, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat, Faimosul ar fi fugit din tabără. „Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins! Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. Aceștia au o relație încă de când au făcut vizita medicală, sentimentele dintre ei par a fi destul de puternice din moment ce Jador, recunoscut pentru discreție în privința vieții personale, ar fi fost dispus să își asume în emisiune relația. Dorind să îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări dacă Jador rămâne în emisiune”, a fost mesajul publicat de „Viperele Vesele” pe Instagram.

Și-a cerut în căsătorie iubita

Culmea este că Jador a ieșit să-și vadă iubita, dar ea a intrat în locul lui în competiție, la echipa Războinicilor, pentru că și Jorge va părăsi competiția. Echipa de producție a Pro TV a avut grijă însă ca cei doi să se întâlnească, prilej pentru Jador de a o cere în căsătorie pe Oana. Înainte de a pleca spre casă, el a petrecut câteva minute în compania iubitei sale, dar nu între patru ochi, ci chiar în fața camerelor de filmat. După unul dintre jocuri, cei din echipa Războinicilor ar fi fost trimiși în camp, iar Oanei i s-ar fi cerut să rămână. A apărut Jador, parcă de nicăieri, a îngenuncheat în fața Oanei și a cerut-o de soție, însă nu cu un inel prețios, ci cu Biblia pe care a avut-o cu el pe tot parcursul competiției.

Click! spune

Jador a stat timp de două luni în competiția din jungla Republicii Dominicane. În această perioadă artistul a făcut față cu brio la majoritatea probelor de pe traseu, aducând multe puncte pentru echipă. În toată această perioadă Jador a avut conflicte deschise cu mai mulți colegi din concurs printre care și cu Jorge și Zanni cu care s-a certat la cuțite, însă cu care s-a și împăcat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net