Jador se scaldă în bani! Ce investiție majoră a făcut: „Și-a cumpărat mai multe....”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Jador (28 de ani) este unul dintre cei mai apreciați și ceruți artiști de pe piață. Așa că banii nu întârzie să apară pentru cântărețul care acum se află în Republica Dominicană, la Survivor All Stars (PRO-TV).

Jador face bani pe bandă rulantă! Implicat în proiecte de televiziune de succes și cu o agendă încărcată de spectacole, simpaticul cântăreț de muzică de petrecere se pare că este un tânăr destul de stângător. Asta am aflat chiar de la tatăl său care ne-a dezvăluit ce achiziții imobiliare recente și-a făcut fiul său.

„Si-a cumpărat mai multe apartamente, la mare, la Constanța și acum sunt cu muncitorii aici, punem gresie, punem faianță”, a spus Romeo Dumitrache pentru Click!

Jador, artistul – ambițios

De la începutul acestui an, Jador se află la „Survivor All Stars”, în Republica Dominicană, în tabăra „Faimoșilor”. Cântărețul face față cu brio la toate probele de pe traseu aducând, de multe ori, și puncte pentru echipa sa. Așa că recent, tatăl cântărețului ne spunea ce o să facă fiul său cu cei 100.000 de euro dacă o să câștige marele concurs de la PRO-TV:

„Când a plecat de acasă ne-a zis că dacă o să câștige marele premiu o să dea toți banii la copiii săraci. Nu vrea casă să își ia pentru că are case. El e un băiat foarte sufletist”.

Click! spune

Jador este unul dintre cei mai curtați burlaci, de la ora actuală din showbiz-ul românesc, însă se pare că inima artistului îi aparține acum Oana Ciocan o fostă concurentă din competiția sportivă de la PRO-TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net