Mihai Bendeac, victima bullying-ului în copilărie: „Din momentul ăla, tot ce visam să fac pe viitor...”

23 noiembrie 2024 8:07   PrimeTime

Bullying-ul în școli este una dintre cele mai frecvete probleme cu care se confruntă copiii și adolescenții și care poate lăsa urme adânci în dezvoltarea lor emoțională. Mihai Bendeac, în vârstă de 41 de ani, a fost victima bullying-ului timp de doi ani, fiind bătut de către colegii de la școală în copilărie. În podcast-ul lui Damian Drăghici, actorul a dezvăluit că a luat decizia de a deveni cunoscut, ca o răzbunare față de copiii care l-au agresat.

Mihai Bendeac a vorbit în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici despre cei mai grei doi ani din copilăria sa. În copilărie, actorul a fost victima bullying-ului și a agresiunilor din partea colegilor de la școală. Potrivit lui, viața i s-a schimbat drastic din cauza abuzurilor suferite. Actorul a mărturisit că acela a fost momentul în care a decis că vrea să fie o persoană celebră. A luat decizia de a deveni cunoscut, ca o răzbunare față de copiii care l-au agresat în copilărie.

„Am avut parte de 2 ani de zile în copilăria mea în care am trecut printr-o suferință foarte gravă, bătăi din partea colegilor, bullying. Din momentul ăla, tot ce visam să fac pe viitor, orice făceam, tot ce mă gândeam, urma să fie cu mare impact sau celebru. Voiam să fiu un celebru mare avocat sau un mare antrenor de fotbal sau un celebru mare ziarist, totul era în aceeași paradigmă cumva. 

„Voiam să fiu un celebru mare avocat sau un...”

Dacă aș da acum timpul înapoi nu-mi dau seama dacă merită să treci prin ce am trecut pentru asta. Dar în același timp sunt recunoscător că s-a întâmplat. Poate nu aș fi avut același drive și atât de multă anduranță dacă nu s-ar fi întâmplat treaba asta”, a spus Mihai Bendeac, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

În plus, actorul a mai precizat, întrebat de Damian Drăghici „cum stă” cu ADHD-ul, că, întrucât nu a vizitat niciun medic, nu știe dacă suferă de această afecțiune: „M-am suspectat de-a lungul timpului de ADHD, dar nu mi-aș dori nici să aflu că sufăr de asta, nici nu mi-aș dori să mă controlez în această direcție pentru că mi se pare că este foarte foarte folosibil. Si ADHD-ul și OCD-ul pot fi extrem de folosibile într-un domeniu artistic. Pentru că asta se poate traduce că în ceea ce faci, asta te poate ajuta să eviți momentele de plictiseală. Sau în timpul unui interviu”, a mai spus Mihai Bendeac.

Mai multe