#Asia Express

Momentul de la Asia Express care l-a lăsat pe Nicolai Tand cu gura căscată! Ce a aflat de la un șofer din Indonezia

24 octombrie 2024 12:31   PrimeTime

Echipele de la Asia Express traversează cea mai palpitantă experiență a vieții lor. Nicolai Tand și Sorin Brotnei sunt una dintre cele 9 echipe și au rămas surprinși de aventura de care au avut parte. Celebrul bucătar a rămas șocat să afle câți copiii are un indonezian care, în timpul unei probe, i-a luat cu mașina. 

Probele din cadrul competiției sunt menite să îi determine pe concurenți să dea ce-i mai bun din ei și să interacționeze cu diverși oameni de-a lungul probelor pe care le primesc. 

Nicolai Tand, experință de neuitat în Asia Express

În ultima ediție a emisiunii Asia Express de la Antena 1, difuzată miercuri, 23 octombrie, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au fost luați cu mașina de un bărbat indonezian.

Pentru a rămâne în competiție s-au luptat echipele: Nicolai Tand – Sorin Brotnei, Ioana State – Mane Voicu, Carmen Negoiță – Andreea Perețeanu. Celebrul bucătar a fost curios să descopere cât mai multe informații despre viața acestuia, rămânând șocat atunci când a aflat că este tatăl a șapte copii. 

„Am șapte copii! Doi băieți și cinci fete”, i-a spus indonezianul lui Nicolai Tand. 

Bucătarul a rămas cu gura căscată, la propriu, după ce șoferul indonezian i-a spus ce familie numeroasă are. 

Nicolai Tand a împlinit 50 de ani 

Ieri, Nicolai Tand a împlinit vârsta de 50 de ani. Bucătarul a izbucnit în lacrimi când a văzut mesajele primite din partea celor dragi, însă cel mai emoționant a fost cel al soției sale.

„50! Pe muchie de cuțit, bade! Cine ar fi crezut că o să îmi sărbătoresc ziua de naștere la 50 de ani departe de casă, de familia mea, de nevasta mea, de copii mei, de prietenii mei? Când am plecat de acasă, mi-am dorit cumva să fiu în deplasare, să fiu în Asia Express”, a spus chef Nicolai Tand la Antena 1.

Femeia a trimis un mesaj video prin care i-a spus soțului său că îi este dor de el și îl așteaptă să vină acasă învingător. 

„Când am plecat de acasă, mi-am dorit cumva să fiu în deplasare” 

De asemenea, și fratele acestuia i-a trimis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere. 

„La împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani, eu și cu familia mea îți dorim ‘La mulți ani fericiți și binecuvântați’, iar Dumnezeu să îți dea multă sănătate și am încredere că tu ești un luptător și că vei veni acasă cu trofeul și, bineînțeles că și cu Sorin”, a transmis fratele lui Nicolai Tand.

Mai multe