Câte clase și ce studii are Sorin Brotnei, de fapt. Cu ce se ocupă acum concurentul de la „Asia Express”

#Asia Express

Sorin Brotnei, cunoscut ca unul dintre membrii de bază ai trupei Akcent, se nămără printre concurenții care au acceptat provocarea noului sezon „Asia Express”. Artistul face echipă cu Nicolai Tand, care îi este naș, dar și un bun prieten. Deși s-a bucurat de un succes măreț alături de Akcent, cucerindu-i pe români cu piesele trupei, nu mulți sunt cei care știu ce studii a terminat, de fapt, Sorin Brotnei și cu ce se ocupă acum.

Ce studii are, de fapt, Sorin Brotnei de la „Asia Express” / foto: arhiva Click!
Ce studii are, de fapt, Sorin Brotnei de la „Asia Express” / foto: arhiva Click!

Născut pe 15 decembrie 1980 la Baia Mare, Sorin Brotnei a devenit cunoscut de o întreagă țară în 2001, ca membru al trupei Akcent. După ce formația s-a destrămat, în anul 2013, în urma unor neînțelegeri, artistul a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat imediat la muzică. A înființat trupa Two alături de Mihai Gruia, din păcate, însă, succesul pe care l-a cunoscut alături de Akcent a fost greu de replicat, astfel că s-a reprofilat.

Ce studii are, de fapt, Sorin Brotnei 

Ce puțini știu este faptul că Sorin Brotnei a terminat liceul în orașul lui natal, în Baia Mare. Ulterior, s-a mutat în Capitală și a decis să continue cursurile Facultății de Arte Plastice, urmând specializarea în Ceramică, Sticlă și Metal. Apoi a investit în imobiliare, o afacere la care nu s-ar fi așteptat cei care l-au cunoscut doar ca artist. A cumpărat două case în Maramureș, transformându-le într-o sursă consistentă de venit.

De asemenera, înainte de a face carieră în industria muzicală, a fost model, defilând pentru importanți designeri români, precum Cătălin Botezatu sau Doina Levintza. În urma unui reușit transplant de păr, Sorin Brotnei și-a deschis și o clinică de consiliere pentru cei care vor să-și facă o astfel de procedură și pare că norocul a fost de partea lui

La „Asia Express”, cântărețul face echipă cu Nicolai Tand, fiind foarte buni prieteni, dar și rude sprirituale. Cei doi sunt pasionați, determinați și ambițioși, dispuși să își depășească limitele.

Nicolai este naşul meu şi naşul fetiței mele. Formăm un cuplu foarte puternic”, a mărturisit Sorin Brotnei, la „Asia Express”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net