Câte clase și ce studii a terminat Inna, cea mai bogată artistă din România. Care a fost primul său job înainte să devină cunoscută

Fără îndoială, Inna este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe din România, fiind, de altfel, și cea mai bogată artistă din țară. Cu toate că și-a ținut mereu departe viața personală de ochii curioșilor și a preferat să vorbească în interviuri numai lucruri ce țin de sfera profesională, de-a lungul timpului, mulți s-au întrebat dacă artista a absolvit studii în acest domeniu în care a devenit faimoasă. Ce studii are, de fapt, Inna și în ce domeniu a lucrat înainte de a cunoaște succesul?

Ce studii are la bază Inna și care a fost primul său job / foto: colaj Instagram
Ce studii are la bază Inna și care a fost primul său job / foto: colaj Instagram

Surprinzător, sau poate că nu, Inna nu are studii în muzică, ci doar a moștenit pasiunea și talentul de la mama ei, dar și de la bunicii care mai cântau, din când în când, pe la diverse ocazii. Artista, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, a urmat liceul economic din Mangalia, orașul unde s-a născut, iar la Bacalaureat a obținut media 8.85.

Ulterior, Inna a urmat cursurile universității Ovidius în Constanța, unde a absolvit Facultatea de Științe Politice. Și, o altă surpriză, primul job al cântăreței a fost ... secretară la o agenție imobiliară, pe vremea când nu-și începuse cariera muzicală.

Ce ar fi făcut Inna dacă nu ar fi avut succes cu muzica

Artista are, așadar, o diplomă într-un domeniu în care nu a profesat niciodată. Chiar dacă nu s-ar fi lansat în muzică, Inna a declarat că nu se vedea profesând în domeniul în care a studiat. Ea a explicat că dacă nu s-ar fi dedicat carierei artistice i-ar fi plăcut să fie fotograf sau make-up artist.

De asemenea, ce multă lume nu știe este faptul că Inna a participat la audițiile pentru formația A.S.I.A, însă nu a fost aleasă. La finalul anului 2007, i-a întâlnit pe membrii proiectului Play & Win. Grupul a susținut-o și, astfel, artista a început primele înregistrări pentru albumul său de debut.

În anul 2018, a lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia. Ulterior, a reușit să se impună atât pe scena muzicală din România, cât și în topurile internaționale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net