Soțul Ancăi Molnar, mesaj sfâșietor după înmormântarea make-up artistei. Ce a putut să spună bărbatul: „Ai plecat, iubita mea...”

Ultima actualizare:

Anca Molnar, make-up artista care a decedat în urmă cu câteva zile, a lăsat în urma ei multă durere și suferință. Soțul ei, Claudiu, este răpus de durere și încearcă să își adune puterile pentru a-i fi alături fiului său. Bărbatul a transmis un mesaj sfâșietor în mediul online, după înmormântare.

Soțul Ancăi Molnar a transmis un mesaj dureros după înmormântarea acesteia
Soțul Ancăi Molnar a transmis un mesaj dureros după înmormântarea acesteia

„Te iubesc pentru totdeauna”

Joi, pe 13 iunie, Anca Molnar (35 de ani) a fost condusă pe ultimul drum, iar cei dragi sunt la pământ de când tânăra a pierdut lupta cu boala. Cel mai greu a fost pentru soțul și fiul make-up artistei, care și-au luat adio de la ea pentru tot restul vieții. Chiar astăzi, Claudiu Molnar, a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor, în care a precizat că îi este foarte dor de soția sa.

„Ai plecat, iubita mea. Mi-e atât de dor deja. Te iubesc pentru totdeauna. Odihnă veșnică”, a scris Claudiu Molnar, pe contul său de Instagram.

Ultima perioadă din viața lui Claudiu s-a transformat într-un adevărat coșmar, deoarece a trebuit să accepte faptul că partenera sa a decedat. Bărbatul și-a exprimat suferința în câteva cuvinte.

„Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți și doar ea a făcut-o până la urmă, dar mult prea devreme….și totuși chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche.  Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine “Patrick”…prin el te voi avea mereu lângă mine. Te-am iubit din prima clipa, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Rămas bun, iubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea”, a scris Claudiu, soțul Ancăi Molnar.

Cum a primit Anca Molnar vestea că are cancer

Alina Radi, prietena Ancăi Molnar a dezvăluit cum a aflat make-up artista că se confruntă cu o boală nemiloasă, și anume, cancerul. 

„Am vorbit ultima dată cu ea acum două luni și s-a uitat lung la mine și mi-a spus că va fi bine. Am început să plângem amândouă. Avea un soț și o familie atât de frumoasă. Claudiu o diviniza, o idolatriza, fiul ei, la fel. Luna viitoare trebuia să facă 35 de ani. Să ai o familie așa de unită, un soț care te divinizează și un copil sănătos, când să te bucuri de toate astea, să vină o problemă de genul… Doamne!

Îmi spunea de mult timp că o doare capul, i-am spus să se ducă la un control, iar când a ajuns la București, m-a sunat și mi-a spus că are tumoare pe creier, nu știa mai nimeni. Tot ea mă încuraja pe mine, era foarte încrezătoare. Ne-am mobilizat cu toții, am strâns bani, dar așa a fost să fie. Era o femeie foarte pozitivă!”, a declarat Alina Radi pentru Playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net