Celebra Anca Molnar și-a pierdut viața la doar 35 de ani. Ce mesaj cutremurător i-a transmis soțului ei înainte să moară

Ultima actualizare:

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, fiind una dintre cele mai bune și cele mai căutate de la noi din țară, s-a stins din viață la doar 35 de ani. Tânăra din Timișoara s-a luptat mult timp cu o boală nemiloasă, o tumoare canceroasă. Din păcate, însă, Anca și-a dat ultima suflare astăzi, 11 iunie.

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani / foto: colaj Instagram
Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani / foto: colaj Instagram

Anca Molnar, o tânără de 35 de ani din Timișoara, cunoscută pentru cariera sa de succes ca make-up artist, și-a pierdut viața în dimineața zilei de marți, 11 iunie 2024. În urmă cu ceva timp, a primit diagnosticul crunt de cancer, dar nu și-a pierdut speranța până în ultima secundă. A fost operată de două ori pe creier și avea mare încredere în cadrele medicale.

Însă, boala nemiloasă i-a curmat viața. Se pare că tânăra a simțit că sfârșitul se aproprie și a pregătit un mesaj de adio, care mai apoi a fost publicat pe pagina ei de Instagram.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua să vă veghez mereu!

Unde va fi înmormântată Anca Molnar

Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am să vă fac cu ochiul!”, este mesajul de adio lăsat de Anca Molnar pe pagina sa de Instagram.

Claudiu Molnar, soțul tinerei din Timișoara, a publicat ultima discuție pe care a avut-o cu partenera sa de viață: „Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog să mai reziști puțin, mâine sunt ca nouă”, i-a scris Anca în mesaj.

Toți cei care doresc să își ia rămas bun de la Anca Molnar pot merge la priveghiul ce va avea loc la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului, începând cu orele 18:00. Soțul Ancăi nu a anunțat ora slujbei de înmormântare, dar aceasta se va desfășura în cursul zilei de joi, 13 iunie 2024, la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea.

Anca Molnar a ajuns cunoscută prin prisma meseriei sale de make-up artist. De-a lungul timpului, a machiat multe vedete și era un model drept de urmat pentru multe tinere. Pierderea ei a provocat un șoc și o mare durere în lumea showbiz-ului românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net