Octavian Ursulescu sare în apărarea Innei, artista desființată de Sanda Ladoși: „Să învățăm să îi respectăm”

Octavian Ursulescu și-a ales „tabăra”. Prezentatorul de televiziune sare în apărarea Innei, după ce Sanda Ladoși a declarat într-un interviu că artista de talie internațională nu are voce. Află șirul întregului eveniment relatat pe larg, în rândurile de mai jos. 

Octavian Ursulescu, părere tranșantă despre ce a spus Sanda Ladoși despre Inna / foto: Colaj Click!
Octavian Ursulescu, părere tranșantă despre ce a spus Sanda Ladoși despre Inna / foto: Colaj Click!

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Sanda Ladoși a mărturisit că Inna este artista pe care o consideră lipsită de voce, iar succesul pe care îl are este, de fapt, rezultatului unui „produs bine ambalat”. 

 „Nu am spus că nu-mi place, am spus că este un produs, este un concept, un produs bine ambalat. Eu am vorbit despre voce, despre nimic altceva. A fost pusă în diverse situații să cânte live și nu a putut. Nu am nicio treabă cu artistul INNA, eu nu am o problemă cu nimeni. Am dat exemplu atunci pentru că ea era foarte în vogă și ea fiind în niște studiouri în care am fost și eu și nu se poate… atâta se poate, nu am nimic cu ea. Astea sunt vremurile pe care le trăim. Trăim vremuri în care scara de valori este inversă”, a spus Sanda Ladoși, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D.

Sanda Ladoși: „N-am nicio treabă personală cu nimeni”

Cântăreața a mai spus că admiră tineri artiști talentați, și a enumerat câteva exemple: Delia, Andra sau Theo Rose, menționând că părerea despre artista Inna este una obiectivă.

„Sunt tineri din generația asta care sunt extraordinar de talentați, au voci excepționale, că au ales să cânte ce cântă este cu totul alt aspect. S-au adaptat, cum e Delia, Andra… Theo Rose care are o voce foarte bună. N-am nicio treabă personală cu nimeni”, a mai spus artista.

Octavian Ursulescu: „Să învățăm să îi respectăm pe spectatori” 

Celebrul prezentator de televiziune a luat dreptul la replică și expune un punct de vedere referitor la declarațiile Sandei Ladoși. Octavian consideră că părerile oamenilor, în general, pălesc în fața deciziei publicului. Mai concret, vedeta de televiziune declară că verdictul referitor la prestația și talentul unui artist, în cazul de față - Inna, este strict în mâinile publicului care alege, sau nu, să meargă la evenimente. 

„E mai puțin important ce spun eu, pot avea la rândul meu unele rezerve, așa cum Sanda Ladoși s-a exprimat tranșant referitor la prestațiile 'live' ale Innei.

Verdictul îl dă marele public, iar dacă acesta ia cu asalt sălile la concerte și gustă melodiile celor de mai sus înseamnă că ei își merită popularitatea, indiferent ce ar spune unul sau altul. Să învățăm să îi respectăm pe spectatori, cărora le datorăm poziția noastră privilegiată în societate!

Iar după aceea timpul va da verdictul final, dorind din toată inima (îi prezint cu drag în concerte) ca acești interpreți din noul val să fie la fel de îndrăgiți și notorii și atunci când vor ajunge la vârsta celor amintiți mai sus”, a spus Octavian Ursulescu, conform Playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net