Ce zice Sanda Ladoși despre noul val de soliste? A făcut-o praf pe Inna! „Nu poate să cânte live”

Sanda Ladoși a scos artileria grea și a comentat critic la adresa noului val de soliste din muzica românească. Cea mai bogată și mai cunoscută cântăreață din România la acest moment, Inna, a fost făcută praf. Ce a putut să spună Sanda Ladoși despre prestațiile scenice ale Innei?

Invitată, recent, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Sanda Ladoși (54 de ani) a vorbit deschis și fără menajamente despre industria muzicală de la noi. 

Artista cu ștate vechi în muzica românească a luat la puricat solistele pe val, la acest moment, precum: Inna, Theo Rose, Delia sau Andra. 

Sanda Ladoși, atac dur la Inna: „A fost pusă să cânte live și nu a putut”

Prima pe care a luat-o în vizor a fost Inna (37 de ani) considerată la acest moment, cea mai bogată și mai cunoscută artistă a României, pe plan internațional. 

Cuvintele Sandei Ladoși la adresa Innei nu au fost, însă, nici pe departe prea măgulitoare. 

Artista a menționat că Inna nu se numără printre preferatele sale pentru simplu motiv că nu poate cânta live.

„Nu am spus că nu-mi place, am spus că este un produs, este un concept, un produs bine ambalat. Eu am vorbit despre voce, despre nimic altceva. A fost pusă în diverse situații să cânte live și nu a putut.

Nu am nicio treabă cu artistul Inna, eu nu am o problemă cu nimeni. Am dat exemplu atunci pentru că ea era foarte în vogă și ea fiind în niște studiouri în care am fost și eu și nu se poate… atâta se poate, nu am nimic cu ea. 
Astea sunt vremurile pe care le trăim. Trăim vremuri în care scara de valori este inversă”, a spus Sanda Ladoși, la Kanal D. 

Ce părere are despre Andra, Delia și Theo Rose?

Cântăreața din vechea gardă a fost, însă, cu mult mai indulgentă când a venit vorba despre celelalte soliste din noul val, pe care le consideră mult mai talentate.

„Sunt tineri din generația asta care sunt extraordinar de talentați, au voci excepționale, că au ales să cânte ce cântă este cu totul alt aspect. S-au adaptat, cum e Delia, Andra… Theo Rose care are o voce foarte bună. 
N-am nicio treabă personală cu nimeni. Am fost provocată la emisiunea respectivă”, a mai spus artista. 

banner madalina manole png

Ce crede Ladoși despre moartea colegei sale Mădălina Manole?! „Ea nu era fericită!”

Ladoși a atins și subiecte mai sensibile, care i-au adus lacrimi în ochi. Sanda Ladoși a fost colegă de scenă și prietenă apropiată cu regretata Mădălina Manole. Cântăreața a dezvăluit că prietena sa ar fi fost nefericită, motiv pentru care a decis să-și pună capăt zilelor în mod tragic, în urmă cu 14 ani.

„Eu am crezut că este o glumă sinistră, prima veste era la emisiunea lui Dan Diaconescu și știindu-l pe el, nu l-am luat o secundă în serios. Aveam doi copii mici, știam că are un copil mic, noi am făcut amândouă coperta unei reviste împreună, o ședință foto care s-a desfășurat la ea acasă. 

Cât am stat și am făcut ședința foto mi-am dat seama că ea se străduiește să afișeze o viață fericită.

Eu nu cred că ea a fost fericită. Îmi pare rău să spun acest lucru, este strict sentimentul pe care l-am avut eu, dar în timp s-a adeverit că am mirosit bine”, a dezvăluit Sanda Ladoși.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net