Cum a ales Adrian Nartea să participe alături de Cosmin Vîjeu la „Asia Express”. Legătura neștiută dintre cei doi: „Ne loveam...”

#Asia Express
Ultima actualizare:

Adi Nartea (43 de ani) revine în forță pe micile ecrane! Actorul are două mari proiecte la Antena 1, unul dintre ele fiind „Asia Express”, acolo unde participă alături de Cosmin Vîjeu, nepotul Monicăi Davidescu. Cum a decis să își aleagă coechipierul, a explicat chiar el. 

Adi Nartea participă alături de Cosmin Vîjeu la Asia Express
Adi Nartea participă alături de Cosmin Vîjeu la Asia Express

Adi Nartea a făcut o pauză de câțiva ani de la TV, drept pentru care fanii săi au așteptat cu nerăbdare să revină pe micile ecrane. Actorul și-a încărcat bateriile, așa că acum are două proiecte mari la Antena 1. Unul dintre ele este „Asia Express”, unde participă alături de Cosmin Vîjeu, fiul Monicăi Davidescu. 

„Am știut că putem fi o echipă șmecheră”

De la 1 septembrie, fanii îl vor putea vedea pe Adi Nartea într-o ipostază inedită, respectiv cea de concurent în aventura „Asia Express”. Actorul participă alături de Cosmin Vîjeu, care îi este coleg de breaslă și bun prieten, în același timp. Ei bine, acesta a dezvăluit cum a ajuns să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu și de ce a ales să participe la emisiune.

„Participarea la „Asia Express nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape opt luni. Ideea nu a fost a mea, a venit din partea unui prieten, dar s-a concretizat mult mai târziu, când, într-adevăr, eram pregătit să o fac. Și când am fost pregătit să o fac, am avut nevoie de un partener.

Întâmplarea a făcut că, în momentul în care mă gândeam cu cine aș putea face o echipă bună, a venit Cosmin la mine și, de nicăieri, pentru că el nu știa nimic, mi-a spus că i-ar plăcea să meargă la „Asia Express cu mine, că am face o figură frumoasă.

Eu i-am zis: „Nu cred că îmi spui asta acum!. El m-a întrebat: „De ce nu?. Am știut atunci că putem fi o echipă șmecheră și i-am spus: „Trebuie să vorbim despre asta. A făcut ochii mari și am început să râdem și să plănuim să mergem. A fost cea mai simplă și din suflet alegere de ambele părți”, a povestit Adi Nartea pentru Viva.

„Cosmin e serios și bătăios”

Cât despre prietenia sa cu cel alături de care va participa la „Asia Express”, Adi Nartea are numai cuvinte de laudă.

„Cosmin e un copil haios prins într-un trup de bărbat matur. Este pe cât de comic și simpatic, pe atât de serios și bătăios atunci când este nevoie, dar de fiecare dată reușește să transforme orice supărare, nervi sau presiune în glume și zâmbete. Ne știm de vreo doi ani, timp în care am călătorit împreună, ne-am distrat împreună, în turneele noastre cu teatrul, dar și la repetiții, și la sală, și peste tot unde ne loveam cap în cap sau, mai bine zis, nas în nas.

 Îl admir pentru toate râsetele pe care le provoacă non-stop, dar și pentru talentul pe care îl are pe scenă și seriozitatea și simplitatea cu care poate rezolva lucrurile. Amintiri sunt multe, farse, hârjoneli, păcăleli, certuri, dar toate încheiate cu râs, o bere și o îmbrățișare”, a mai dezvăluit actorul pentru sursa citată.

Cum a fost experiența în Asia Express și ce i-a lipsit cel mai mult

De asemenea, Adrian Nartea a dezvăluit și care a fost lucrul pe care l-a acceptat cu greu în aventura din Asia. Actorul susține că i-a fost greu fără fetele sale, iar gândul că acestea cresc în lipsa lui, l-au doborât de-a dreptul. Mai mult, el a vorbit și despre tensiunile din competiție.

„Nu ai cum să mergi în „Asia Express și să fii zen. Evident că am avut conflicte. Ele pornesc de obicei de la presiunea creată de concurs și de la situațiile urgente care nu par a avea soluții imediate.

Dar am știut să lămurim lucrurile și, chiar dacă discuția nu s-a terminat cu o bere și o îmbrățișare, s-a încheiat cu sinceritate, asumare și o dezamorsare a conflictului. O să vedeți în „Asia Express. Până la urmă, știam de ce suntem acolo, știam de ce suntem în stare și aveam și avem încredere unul în altul”, a conchis el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
theo rose jpg
netflix shutterstock jpg
cub anda calin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net