Vedeta care pregătește o întoarcere în televiziune: „Sunt pregătită să revin la TV”

Cu aproape un an în urmă, viața lui Nasrin Ameri a cunoscut o schimbare profundă odată cu venirea pe lume a primului ei copil. Chiar și în rolul de mamă dedicată pe deplin, Nasrin continuă să gestioneze propriul podcast, unde aduce în atenția publicului diferite personalități cunoscute. În ciuda acestei responsabilități, nu ar spune nu unei oportunități de revenire în lumina reflectoarelor televiziunii. Ce spune despre revenirea pe micile ecrane.

Ce spune despre revenirea pe micile ecrane
Ce spune despre revenirea pe micile ecrane

Vedeta care pregătește o întoarcere în televeziune

Cu toate că au existat discuții despre posibilitatea unui comeback, nimic nu s-a concretizat încă, iar Nasrin alege să aștepte momentul oportun pentru a face acest pas. Vedeta mărturisește că își iubește mult meseria de jurnalist și a muncit mult pentru tot ceea ce a făcut până acum. Problema este că, deși a avut diferite discuții pentru a reveni la TV, nimic din proiectele propuse nu s-a concretizat. Motivul? Vedeta nu s-a regăsit în niciun proiect din cele propuse.

„Merge copilul, a făcut primii pași în premergător! E așa de frumoasă perioada aceasta, că nu aș da-o pentru nimic în lume! Cu siguranță că o să mă întorc când o să fie momentul potrivit! (n.r. în televiziune) Toate vin la momentul potrivit!

E mult spus că am refuzat! Nu aș vrea să vin acum să spun că au sărit pe mine! Nu! Au fost câteva discuții, recunosc, dar nu s-au concretizat. În momentul în care o să simt că este ceva pentru mine, cu siguranță se va întâmpla așa și o să îți spun, nu o să mă feresc!”, a declarat Nasrin Ameri pentru Ego.

„Sunt pregatită să revin la TV, dar într-un format în care m-aș simți bine și confortabilă. Am primit oferte, dar nu s-au concretizat. Trebuie să simți, iar discuțiile pe care le-am avut și nu s-au concretizat, așa a fost să fie. Sunt sigură că va veni acel format perfect pentru mine!”, a spus și pentru Playtech.ro.

Deși nu a fost prea implicată în ideea de a reveni cât de curând pe micile ecrane, Nasrin mărturisește că nu ar spune nu unei astfel de oportunități. Emisiunea la care ar merge cu mare drag este chiar Asia Express, show-ul care pune la încercare limitele concurenților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net